annonse

annonse

Ny markedssjef i Qicraft Group

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Marianne S. Bryhn er ansatt som Chief Marketing Officer (CMO) i Qicraft Group.

Hun har vært ansatt i Qicraft Group siden april 2019.

De to siste årene har Marianne S. Bryhn bodd i utlandet og har arbeidet som personlig trener og helsecoach samtidig som hun har utviklet sin egen nettbutikk innen området, ifølge en pressemelding.

Fra tidligere har hun bred erfaring innen ulike lederroller innen markedsføring og har arbeidet mye med den digitale revolusjonen i flere organisasjoner.

Glad for reisen

«Bryhn brenner for utvikling og forbedring, i alle deler av kundereisen. I tillegg er hun svært opptatt av kompetanseutvikling både for seg selv og sine ansatte. Marianne er en sterk lagspiller som alltid utviser energi og engasjerer menneskene rundt seg», heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Qicraft og Technogym har startet på en reise der innovative produkter og digitale løsninger er av stadig større betydning for våre kunder. Marianne vil ha en sentral rolle for å sikre at vår merkevare og våre kundeopplevelser gjenspeiler dette, sier CEO Farhad Jabbari i Qicraft Group.

– Jeg er glad for å få være en del av det sterke teamet hos Qicraft og å få bli med på reisen som ligger foran oss i en bransje som står overfor store endringer, sier Marianne Bryhn.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]