annonse

annonse

Ny salgsstruktur for Gantner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

For å løfte Gantners virksomhet i Norge etableres det nå et ikke-eksklusivt forhandlernettverk.

De siste åtte årene har Gerwin Quak representert Gantner Norge, som eksklusiv forhandler gjennom sitt selskap Gantec AS, ifølge en pressemelding.

Det siste året har det vært et tett samarbeid mellom Gantec og Digis, og sistnevnte vil nå være en forhandler og samarbeidspartner til Gantner – med Gerwin Quak i spissen.

– De siste årene har jeg forsøkt å bygge selskapet videre gjennom ulike tiltak, herunder ansettelser og utvidelser, utvikling av mobile konsepter, og samarbeid med ulike selskap som vi har outsourcet deler av verdikjeden til.

– Ikke alle tiltak har fungert like bra, men mobilkonseptet iQey ble en suksess som ble startet opp i det nye selskapet Digis. Siden vi nå går bredt ut i markedet framover, var timingen perfekt for å redefinere mitt samarbeid med Gantner, forteller Quak.

Tydelige grenser

Digis har klargjort integrasjon med BRP Systems, Nortrim Xakt, Exceline og Eziteq, og lanserer sitt aktivitets- og kommunikasjonsprogram iQey for nye senter i tiden framover. Løsningen leveres i første omgang i gratis form hvor alle kostnader knyttet til medlemskort kuttes, men teknologien vil også være tilgjengelig i andre former og gjennom andre modeller, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det er viktig at det er tydelige grenser mellom Gantner og Digis, og for mange har jeg kun vært ansiktet til Gantner i mange år, forklarer Quak.

Gantners lesere driftes som en del av iQey sin løsning, og i den forbindelse vil Digis ta over kundeforholdene til Gantec og supportere disse videre.

– iQey plattformen er direkte integrert med Gantners hardware og vi tilbyr en ramme for å drifte adgangskontrollen på senteret med støtte for både RFID-kort og mobilen, hvor vi tar full ansvar for drift og support.

– Digis er et utviklingshus med mye kompetanse og vi har in-house kapasitet som gjør at vi slipper outsourcing som jeg tidligere har vært avhengig av. Dette gjør at Digis kan tilby bedre priser og tilgjengelighet enn tidligere, fastslår Quak.

Blir en av flere

Han forteller til treningsindustrien.no at Gantec skal avvikles.

– Så Digis blir kun en av potensielt flere forhandlere av Gantner fremover?

– Ja, det er riktig.

– Vil Gantner ha norsk hovedrepresentasjon eller bare et forhandlernettverk i Norge?

– Gantner har egentlig bare hatt en forhandler i Norge, da de i sin tid tilbød meg dette. Via Gantec har jeg vært eksklusiv fordi vi har vært den eneste. Nå får Gantner en annen struktur på salget som vil gå via Digis eller andre fremtidige Gantner-forhandlere, sier Quak.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]