annonse

annonse

Foto:

OX GYM

Ny satsing i Rørvik: Ox Gym

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter måneder med dedikasjon og hardt arbeid, åpnet 24 år gamle Eskil Dekkerhus Ox Gym Rørvik, et treningssenter som bringer britisk inspirasjon til den lille byen. Med toppmoderne utstyr og innovative løsninger, har senteret allerede fått mye oppmerksomhet fra lokalsamfunnet.

I det idylliske Rørvik, brukte Eskil Dekkerhus sommeren 2023 på å realisere sin drøm om Ox Gym Rørvik. Inspirert av treningskulturen i Oxford, hvor han studerte fysioterapi, har Eskil skapt et treningssenter som har til nå tilført energi til Rørviks treningsmiljø.

Senteret har et imponerende utvalg av toppmoderne utstyr, inkludert en unik trappemaskin som skiller seg ut. “Denne har blitt veldig populær,” sier Eskil entusiastisk. Han har også lagt stor vekt på lyddemping, slik at medlemmene kan trene i fred og ro.

Det er tydelig at Rørvik har savnet et slikt tilbud. Allerede to uker før åpningen, hadde flere meldt seg inn, og senteret har blitt et samtaleemne i byen. Åpningstidene er tilpasset medlemmenes behov, og Eskil ønsker å tilby treningsmuligheter for både tidlige morgentrening og sen kveldstrening.

Eskil er takknemlig for støtten fra både fagfolk og familie som har bidratt til å realisere prosjektet. “Det har vært mye jobb, men det er fantastisk å se det ferdige resultatet, og at det treffer” sier han med et smil. Ox Gym Rørvik har definitivt blitt et velkomment tilskudd til Rørvik, og det ser ut til å ha en lys fremtid foran seg.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]