annonse

annonse

Ny sjef i Concept Norway

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ståle Olestad Hansen er ansatt som ny daglig leder i Concept Norway AS med virkning fra 1. september 2016.

– Concept storsatser i Norge fordi vi mener at treningssenterbransjens klima har endret seg. Eierne er mye mer erfarne og søker mer fremtidsrettete løsninger sammen med sine leverandører i et partnerskap, og det passer oss. Vårt team med Tom Rikoll og Henric Lindh i spissen, får nå den brikken i puslespillet som vi savnet, forteller CEO Peter Laurits i en pressemelding.

Hansen går inn som partner og daglig leder i Concept Norway AS, og vil sitte med det totale ansvaret for det norske selskapet. Han kommer fra stillingen som internasjonal salgs- og markedsdirektør i Redcord AS.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Hansen med på laget. Han er en dyktig og erfaren leder. Styret og resten av teamet ser frem til et godt og langt samarbeide, sier Laurits.

Ståle Olestad Hansen har bred erfaring fra bransjen og har blant annet vært daglig leder for Qicraft Norway AS fra 2007 til og med desember 2014.

I 2015 realiserte Hansen en stor drøm om å arbeide som frivillig i Kenya, der han blant annet jobbet med et program for å aktivisere barn i slummen i Nairobi, samt at han arbeidet som konsulent for Energy Africa.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]