annonse

annonse

Foto:

Jakub Ruzylo, PT Studio

Nyåpning i Arendal: Eksklusiv PT studio med med fokus på personlig oppfølging

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Jakub Ruzylo satser videre og har nylig åpnet en ny avdeling av sitt populære PT Studio-konsept i Arendal. Kundene vil kunne nyte godt av en personlig trener, privat garderobe og en avslappende massasje etter økten, samt en spesialtilpasset proteinsmoothie. 

Jakub Ruzylo, en erfaren personlig trener i bransjen, har nylig åpnet en ny avdeling av sitt populære PT Studio-konsept i Arendal. Dette er den andre avdelingen som åpner, og kundene vil kunne nyte godt av en unik og personlig treningsopplevelse.

PT Studio-konseptet tilbyr timer med personlig trener, hvor kunder får hele studioet for seg selv under treningsøkten. Dette gir en helt spesiell opplevelse, hvor fokuset kun er på kunden og deres treningsøkt. I tillegg til den personlige oppfølgingen, vil kundene også kunne nyte godt av en privat garderobe og en avslappende massasje etter økten, samt en spesialtilpasset proteinsmoothie, forteller Ruzylo.

Den nye avdelingen i Arendal har allerede vist seg å være populær blant treningsinteresserte, og tilbyr et unikt konsept i byen. Med en dedikert personlig trener, vil kundene få den beste oppfølgingen og veiledningen for å nå sine treningsmål.

PT Studio-konseptet skiller seg fra vanlige treningssentre ved å fokusere på personlig oppfølging og en intim atmosfære. Dette gjør at kundene føler seg ivaretatt og motivert til å nå sine treningsmål, avslutter Ruzylo.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]