annonse

annonse

Nye eiere av Avancia Sport Club i Kongsvinger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kvartetten Stine Andreassen, Anne Mette Holtmon, Stine Solberg Buvarp og Magnus Bergersen står bak det nye selskapet Trening, Helse og Trivsel AS, som nå driver Avancia Sport Club. De overtok driften etter Glut AS, som begjærte oppbud 12. november.

Det skriver nettavisen Mitt Kongsvinger.

– Medlemmene vil ikke merke noen forskjell på kort sikt. Men vi jobber med å integrere treningssenteret i enda sterkere grad med Nemus – noe som vil gi våre medlemmer og kunder et enda bedre tilbud, forteller Magnus Bergersen til avisen.

Han jobber til daglig jobber som fysioterapeut ved Nemus-klinikken i Kongsvinger.

– Jeg har med meg erfarne damer, sier han – og viser til at de tre andre eierne alle har jobbet ved Avancia siden dørene åpnet for første gang for 22 år siden.

De nye driverne er opptatt av at dørene er åpne for alle. Å trene hos dem beskriver de som et lavterskeltilbud, og Avancia Sport Club har et tilbud nærmest fra dåp til død, ifølge Mitt Kongsvinger.

– Her skal og kan alle føle seg trygge. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vi sier at dette er et senter for alle. Vi har gruppetimer for mor-barn, saltimer for fra de som er 13 år og oppover, og vi har den eldre garde som trener her, sier Stine Andreassen – som sammen med Anne Mette Holtmoen står for den daglige driften.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]