annonse

annonse

Nye eiere i Risør

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Anette Heimstad-Aasbø, Roman Telezhnyak og Daniel Moy Helgesen tar over Atletfabrikken og døper den om til Risør Kraftsport.

– Da gamle eier skulle slutte fikk vi tilbud om å overta. Alternativene var da enten å overta, eller at tilbudet blir borte, forteller Heimstad-Aasbø til Aust-Agder Blad.

I mai er det over. Atletfabrikken blir historie, etter to og et halvt år i drift. Men, det er bare navnet som forsvinner. Fra 1. mai skifter Atletfabrikken navn til Risør Kraftsport.

– Det var betenkningstid, ja. Hadde man fjernet den økonomiske delen av det, hadde det vært et klart ja. Vi måtte se litt på hvordan økonomien har vært før og lage noen budsjetter og estimater fremover før vi kunne juridisk signere, sier Telezhnyak til avisen.

– Vi har overtatt og fått lov til å låne utstyret som står her, på betingelse av at bedriften blir ledet videre av oss tre. Planen videre er at så fort vi får overskudd, spytter vi overskuddet tilbake inn igjen i form av utstyr, sånn at Risør Kraftsport får en egen utstyrspark, forklarer Telezhnyak.

Avtroppende driver Øystein Vereide sier til Aust-Agder Blad at han er glad for at noen andre kan drifte treningssenteret videre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]