annonse

annonse

Nye medeiere og utvidelser styrker Sprek Levanger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sprek Levanger AS forvandles med utvidede lokaler, et eksklusivt tilbud innen yoga og gruppetrening, samt introduksjonen av byens første CrossFit-box. Med en frisk vri på selskapsstrukturen og tillegg av nye ekspertmedeiere, posisjonerer senteret seg som et kraftsenter for helse og velvære i regionen.

I en bransje hvor fornyelse og tilpasning er nøkkelord, annonserer Sprek Trening AS, en rivende utvikling og fornyelse ved sitt senter i Levanger. Med endringer i selskapsstrukturen og en formidabel utvidelse av lokaler og tjenester, styrker de sitt tilbud og sin posisjon i lokalmiljøet.

Den tidligere strukturen, som inkluderte anlegg i både Verdal og Levanger under en paraply, har tatt et innovativt skritt ved å splitte virksomheten inn i to distinkte enheter: Sprek Verdal AS og Sprek Levanger AS.

Sprek Verdal AS vil videreføre sin drift med den samme dedikerte innsatsen og kvaliteten som medlemmene har kjent til. Samtidig tar Sprek Levanger AS en ambisiøs retning med omfattende planer om utvidelse og innovasjon på Moan. Dette inkluderer åpningen av en ny, moderne gruppesal som vil betjene medlemmer på tvers av aldersgrupper og ferdighetsnivåer.

En betydelig nyhet introduseres også i form av CrossFit Levanger, byens første CrossFit-box, og den eneste i området mellom Steinkjer og Trondheim. Med høyt kvalifiserte trenere, vil dette tilbudet legge til rette for en effektiv og inkluderende treningsform som passer for alle.

På toppen av dette vil Sprek Levanger rulle ut et eksklusivt yogakonsept og opprettholde populære time-konsepter som har vært en suksess hos Sprek Verdal.

Nye medeiere og behandlingstilbud:

Eierteamet forsterker sin ekspertise ved å inkludere en rekke kompetente individer som Lasse Matberg, Johannes Czaikowski, Øyvind Dalen, Fredrik Bye, Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen, og Carl Olav Christoffersen. Øyvind Dalen, en autorisert naprapat, vil tilby behandlinger for muskel- og skjelettplager, som utvider Spreks tjenester ytterligere.

Sprek Levanger AS har satt sitt fokus på ikke bare å være et treningssenter men også et samlingspunkt for samhold og fellesskap. Et utvidet loungeområde blir en naturlig møteplass og sosial arena for medlemmer, støttet av det nye mottoet: “Fra medlemskap til fellesskap.”

I arbeidet for kontinuerlig forbedring og medlemstilfredshet jobber teamet iherdig for å ha de nye lokalene klare til bruk så tidlig som mulig, med en målsetting om en åpning allerede i desember.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]