annonse

annonse

Nye sentre i februar

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sist måned ble det etablert seks nye treningssentre i Norge. Hittil i år er etableringstakten halvert i forhold til fjoråret. Level i Tønsberg er en av de nye i februar.

I årets to første måneder ble det etablert 12 treningssentre i Norge.  Det var ingen konkurser eller tvangsavviklinger. I forhold til samme periode i fjor er etableringstakten halvert. De to første månedene i 2015 ble det etablert 24 treningssentre, og registrert to konkurser – ifølge tall fra Proff Forvalt.

Irene Aarø
Irene Aarø

En av februars nyetableringer er Level AS i Tønsberg. Daglig leder Irene Aarø forteller at hun ble hentet inn av utbygger i midten av januar, for å lede det nye senteret som skal åpne 1. august. Level blir frittstående uten kjedetilknytning.

– Det blir et fullsortimentsenter i ypperlige omgivelser. I tillegg til treningssenter blir det også badeland, lekeland, spa og squash. Vi satser på kvalitet i alle ledd. Og plasseringen er midt i den mest befolkede delen av Tønsberg. Masse folk, to ungdomsskoler og mange barnefamilier. Vi skal tilby noe for hele familien, forteller Aarø.

Skal bli ledende

Aarø har 24 års erfaring fra treningsbransjen, og går til Level fra Trimhuset Horten hvor hun var medeier og drifter.

Hva er ambisjonene deres?

– Budsjettene spikres i sammenheng med at utstyrspakken settes, men målet er å være et av de ledende senterne i Tønsberg i løpe av en treårs periode, fastslår hun.

På spørsmål om det skal satses hardt på teknologi, forteller Aarø at det pågår leverandørmøter for fullt. Utstyrspakken skal på plass innen 10. mars.

– Men jeg er for et levende senter med engasjerte ansatte. Jeg er opptatt av at den som skal gi kunden et klapp på skuldra er av kjøtt og blod, ikke en app!

God spredning

De andre etableringene i februar 2016 er Treningssenteret Stjørdal, Vi Trening i Oslo, Gym 9000 i Tromsø, Maximus Trening og Helse i Oslo samt Finnlistuggu Treningssenter i Lierne, Nord-Trøndelag.

Vi gjør oppmerksom på at tallene er basert på NACE-kode treningssentre. Om et treningssenter registrerer seg som noe annet eller inngår i tidligere registrert selskap, fanges det ikke opp av statistikken. 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]