annonse

annonse

Nyheter fra Virke

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ulovlig statsstøtte, ungdommens treningsvaner og aktivitet som medisin er noen av sakene Virke Trening bringer til torgs.

Nyhetsbrevet fra Virke Trening byr på flere interessante saker:

* Lotterinemnda setter grenser for offentlig støtte til treningssentre som konkurrerer med private treningssentre. Det er klart etter at Lotterinemnda støtter Lotteritilsynets vedtak mot Friskis&Svettis. Bakgrunnen er en klage fra Virke om at disse sentrene konkurrerer med private treningstilbud og mottar ulovlig statsstøtte. Les mer hos Virke Trening

* Resultater fra Ungdata-rapporten 2015, basert på nasjonale undersøkelser i 2014, viser at svært mange unge trener i fritiden. Mediene gir ofte inntrykk av at norsk ungdom er i ferd med å forfalle fysisk. Mer om undersøkelsen.

​* Ray Algar, som leder Oxygen Consulting, kom nylig med en rapport med tittelen «Health club industry mid-market report». Rapporten har fokus på hva som blir viktig å tenke på når kunden har mange valgmuligheter. Den kan lastes ned her!

* Aktivitetsalliansen, som Virke Trening er en del av, setter i 2016 fokus på “Aktivitet som medisin” gjennom en kampanje, der målet blant annet er å få flere leger til å anbefale trening og hverdagsaktivitet i behandlingen. Her kan kan du laste ned Aktivitetshåndboka.

NB: Treningsindustrien.no kommer snart med en egen sak om Aktivitet som medisin, med fokus på hva det kan bety for treningssenterne.

* Analysebyrået Whispr Group gjennomfører kontinuerlige medieanalyser for Virke.

Denne viser at Virke Trening i 2015 hadde en PR-verdi på 14 MNOK. De oppslagene som har høyest verdi, er politiske utspill. Les mer om verdiene.

* Den eksisterende e-læringen i Antidoping Norges Rent Senter program har det siste året gjennomgått en revisjon som har resultert i en ny og oppdatert e-læring. Denne lanseres 15. mars 2016. Den nye e-læringen er tilpasset bruk på alle plattformer og vil fungere utmerket på PC/Mac, nettbrett og mobil. Etter flere forespørsler fra bransjen, lanseres også en egen e-læring for medlemmene på senteret og en helt ny modul om kosttilskudd er implementert.

Programmet er utviklet i samarbeid med Virke Trening.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]