annonse

annonse

Nykommer vil ta en posisjon på hjemmetreningsmarkedet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Selskapet Nyo frir til de som vil trene effektivt utenfor treningssenter-regi. Med apparatet V-Form Trainer fra australske Vitruvian sikter de seg inn mot de som har en hektisk hverdag, men likevel vil holde seg i form.

Nyo AS ble registrert tidligere i høst. Daglig leder Mats Andersen har stor tro på produktet selskapet har fått distribusjonsrett på i Norden.

– I første omgang er vårt mål å komme inn på markedet, nå ut til folket og vise at trening ikke trenger å være komplisert. Med denne maskinen får man gjort alt hjemmefra, som om man skulle vært på et treningssenter, fastslår han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Teknologi og styrke

V-Form Trainer gir brukeren mulighet til å drive med styrketrening. Ved hjelp av algoritmer tilpasser maskinen seg etter brukerens evner, og tidligere økter. Maskinen yter en belastning fra fem til 180 kilo.

Maskinen V-Form gjenkjenner brukeren når man kobler seg til via den medfølgende appen – som både fungerer som veileder og treningsdagbok. Appen inneholder over 200 øvelser.

– Her er styrketrening og teknologi satt sammen, og V-Form er det første hjemmeproduktet på markedet som er så rettet mot styrketrening, sier Andersen.

– Alt på ett sted

V-Form grunnpakke består av selve maskinen, håndtak og ankelstraps. For å komplettere fines det tilleggspakker som blant annet inkluderer stang, benk, hoftebelte og tau. Med alt koster V-Form ca. 28 000 kroner.

Mats Andersen (Foto: Nyo AS)

Andersen trekker frem treningsspeilet Mentra og Technogym Bench som konkurrenter, men legger til at de egentlig konkurrerer med alt av hjemmetreningsprodukter.

– Alt fra manualer til benker mv., men helheten vi har er det ingen andre som har. Her får man alt på ett sted, og maskinen veier kun 38 kilo – men man kan løfte opptil 180 kilo, og kan klipse på håndtak, stang eller tau.

– Det vil si man kan gjøre mange flere øvelser uten å ha masse utstyr, fastslår han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Kommet for å bli

Majoritetseier i Nyo AS er Sander Andersen som også står bak selskapet Entirebody. Mats og Sander er brødre, men førstnevnte forteller at det ikke er noen link mellom de to selskapene.

– De har ingen ting med hverandre å gjøre. Sander er med som investor, for han ser potensialet i dette produktet, sier Mats Andersen.

Han legger til at V-Form er det første produktet, men at det over tid kan bli flere; både fra Vitruvian og andre leverandører.

-Hvor mange enheter har dere solgt om ett år?

– Vanskelig å si, men vi skal inn på markedet med troverdighet. Vi har et mål om å selge tusen enheter i året i Norden, men i første omgang skal vi etablere oss i Norge og skape trygghet hos kundene.

– Målet er å etablere oss innen hjemmetrening og gjøre treningen mer effektiv. Vi tror at trenden med hjemmetrening har kommet for å bli.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]