annonse

annonse

Nytt, spennende konsept på Spenst – High Energy Gym

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Spenst Moss åpner en ny avdeling på senteret, med fokus på mer utfordrende trening med konseptet High Energy Gym.

Denne utviklingen har tatt form etter et nært og veldig godt samarbeid mellom Casall PRO og Spenst Moss, som har ført til nye, innovative løsninger.

Målet var å skape et mye større utvalg for medlemmene sammenlignet med det de kunne tilby tidligere. Gjennom et godt samarbeid med Casall PRO og en grundig analyse av senterets tilbud, ble det tidlig i prosessen klart at frivekter skulle være i fokus på den nye delen av senteret.

– Tanken bak det nye konseptet High Energy Gym var i første omgang å bygge en funksjonell arena, da dette ville komplettere vårt senter som inneholder fem saler og diverse soner – men ingen spesielt gode områder for denne type trening. Planen er videre å starte opp med HIIT-konsepter hvor PT-er leder an med grupper på 12-16 deltakere, forteller daglig leder Thomas Solberg i Spenst Moss.

En del av denne utviklingen er at de personlige trenerne og instruktørene har fått et større område å bruke for både individuell- og gruppetrening.

Spesialtilpasset rigg

Det første medlemmene møter i de nye lokalene er en bredere rigg, spesialtilpasset for de personlige trenerne for bruk under øktene sine. Riggen har mye ekstrautstyr og tilbehør som monkey bars, joysticks, ringer, klatretau og mer.

Langs langsiden av veggen er det montert en annen type rigg som består av åtte løftestasjoner og på motsatt side av rommet er hantel-området satt opp.

– Samarbeidet med Casall har fungert veldig bra, og tankegangen om å møte gjenåpningen med et nytt konsept for eksisterende og tidligere medlemmer presentert i en helt rå arena, er noe Oskar Thorsen har vært med på hele veien, sier Solberg.

Flere nye kabelstasjoner

Området i den innerste delen av treningsstudioet er først og fremst utviklet for gruppetrening med et så åpent område som mulig – og fokus på funksjonelt utstyr. Langs en av veggene har Spenst Moss installert Casall PROs splitter nye kabelstasjoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kabelstasjonene er tilgjengelige i tre forskjellige varianter: High low som er en allsidig kabelstasjon med justerbart feste; Lat pull som er utviklet spesielt for optimale lateraløvelser og Low row som er en kabelstasjon med integrert roing.

– Manglende salg og lavere omsetning har vært en utfordring – som hos de fleste, men nå har vi hatt muligheten til å satse, utnytte tiden godt mens senteret har vært stengt i 10 uker, og ikke minst hatt muligheten til å utvikle ideen og se ytterligere muligheter underveis i prosessen.

– Nå gjenstår det bare å se hvor hurtig hverdagen kommer tilbake til normalen, og vi håper selvsagt på en strålende høst med mange nye medlemmer. Klart vi er veldig spente, men samtidig overbevist om at det kommer til å bli en suksess, fastslår Solberg.

Les mer om våre innovative rigg & rack -løsninger på casallpro.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]