annonse

annonse

Nytt treningssenter i Ballangen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Agnete Samuelsen og Krister Nygård Skutvik åpner treningssenter i Flerbrukshallen i Ballangen.

Nå legges siste hånd på verket for et nytt treningssenter som skal åpne på fredag. Agnete Samuelsen og Krister Nygård Skutvik har etablert firmaet I godt driv AS som skal leie lokalene og drive senteret, skriver avisen Fremover.

Samuelsen er utdannet dansekunstner og fysioterapeut, og har det siste året jobbet som friskliv- og folkehelsekoordinator i Ballangen kommune. Samtidig har hun vært en av pådriverne for å få til et treningssenter i Ballangen.

– Det er utrolig artig at så mange har stått på for å dette treningstilbudet på plass. Både styret i Flerbrukshallen, venner og familie har gjort en kjempejobb. Det har gått litt i rykk og napp med arbeidet, men nå er vi heldigvis i innspurten, forteller hun til avisen.

– Vi kunne ikke ha funnet en bedre plassering. Her er det folk hele dagen, unger som trener fotball, turn og svømming, og mange foreldre som venter på at barna skal bli ferdig. Nå har de voksne en fin mulighet til å gjøre noe godt for sin egen kropp mens ungene holder på med sitt, fastslår Samuelsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]