annonse

annonse

Nytt visningssenter for GYM2000

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kondis 24 på Gjøvik har foretatt store investeringer og blitt visningssenter for GYM2000.

Daglig leder og innehaver av treningssenteret på Gjøvik, Øyvind Melsnes, er selvsagt stolt og glad for at den norske importøren har valgt det lille senteret på Gjøvik som visningsarena i Norge for den nye utstyrsserien. Melsnes som har investert millionbeløp bare det siste året, synes han har fått en god avtale, skriver Oppland Arbeiderblad.

– Det var viktig for oss å finne en seriøs aktør i treningssenterbransjen som vi kunne spille på lag med for å teste ut de nye produktene og ikke minst være et visningssenter for oss og våre kunder, sier daglig leder Knut Ole Kopland i GYM2000.

Har samarbeidet før

Utstyret som er nå er levert Gjøvik kommer fra italienske Panatta SRL. Selskapet har lansert en ny modellserie, og de aller første produktene fra denne serien er installert hos Kondis 24, ifølge Oppland Arbeiderblad.

Melsnes og Kopland har samarbeidet før. Kopland har flere ganger fått ideer og innspill til produktforbedringer av Melsnes, blant annet et benkpress-apparat som Kopland har bygd basert på flere sikkerhetsinnspill fra Melnes.

– Det finnes jo hundrevis benkpress-apparater på markedet. Likevel er dette produktet vår desidert største salgsvinner i fjor, sies Kopland til avisen.

LES OGSÅ: Kortreist treningsutstyr i 25 år

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]