annonse

annonse

Olav Thorstad gjør operativt comeback i treningsbransjen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den tidligere SATS-sjefen tar over det operative ansvaret i Actic-kjeden etter Anders Carlbark, som går på dagen.

Det opplyser Actic i en pressemelding.

CFO Anne Eskhult blir midlertidig administrerende direktør, men Thorstad – som er styremedlem i Actic, skal støtte Eskhult strategisk og operativt. Rekrutteringsprosessen for å finne en ny, permanent administrerende direktør starter umiddelbart, ifølge meldingen.

Bakgrunnen for Carlbarks avgang er at han ønsker å flytte tilbake til Göteborg med familien. Parallelt med det har har han blitt tilbudt, og akseptert, jobben som administrerende direktør for treningskjeden STC Training Club – med hovedkontor utenfor Göteborg.

– Vi beklager at Anders har valgt å forlate oss i Actic, men forandringer skaper også muligheter. Jeg er glad for at vi har en kraftfull løsning på plass der Olav Thorstad og Anna Eskhult skal lede virksomheten sammen med resten av teamet, til en permanent erstatter er kommet på plass, sier styreleder Fredrik Söderberg i Actic.

– Det er svært spennende å få tilliten til å lede virksomheten sammen med Anne Eskhult i tiden frem til en permanent erstatter er på plass. Jeg ser frem til å kombinere min erfaring som leder for store organisasjoner – og treningsbransjen spesielt – med den dype kompetansen som finnes i Actic, sier Thorstad.

– Det er smertefullt å forlate et helt fantastisk team, men jeg og familien har kommet til at vi etter mange år på ulike steder i verden, ønsker å flytte hjem til Göteborg, sier Anders Carlbark.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]