annonse

annonse

Opplevelse og teknologi i fokus på NIH Aktiv Convention

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Til helgen braker det igjen løs på Norges Idrettshøyskole når NIH Aktiv Convention gjennomføres for åttende gang på rad. Qicraft Norge, distributør av Technogym-produkter, har gjennom mange år vært en trofast samarbeidspartner.

I år satser de større enn noen gang og disponerer et område på størrelse med en håndballbane, hvor det gjennom hele helgen blir kjørt tre separate klasser samtidig.

Kom og opplev Technogym SKILL ZONE med fokus på opplevelse!

Vi mennesker blir mer og mer opptatt av opplevelser, og dette ser vi nå tydelig i vår bransjen ved at tilbud som «Boutiqe-konsepter» eller «shop in shop» formatet, dukker opp flere steder.

Qicraft med Technogym på NIH Aktive Convention.

Dette er treningstilbud som baserer seg på små områder, som har som mål å tilby en mye mer opplevelsesbasert treningsform.

Andre fordeler er at det krever mindre plass, er enklere å administrere og man får vist frem produkter og nyheter på en helt ny måte.

En helt ny opplevelse

Technogym er kjent for å være forut for sin tid og har hatt stor fokus på denne trenden lenge. Dette har vi nå lyst å vise frem på NIH gjennom ulike SKILL ZONE formater.

– Deltakerne kommer til å oppleve noe de aldri har opplevd før. Vi skal kjøre tre ulike klasser separat gjennom hele dagen, hvor vi blant annet får vist frem SKILLRUN, SKILLBIKE og SKILLHIIT. SKILLRUN-timene vil være rene løpeklasser, hvor man vil få testet både parashute- og sledepush-funksjonen, forteller salgssjef Kjell Olav Engen i Qicraft Norge.

I SKILLHIIT-timene vil det være variert, med både styrke, agility og utholdenhet i fokus. Og sist, men ikke minst, sykkeltimer hvor deltakerne vil få oppleve Technogyms aller nyeste produkt, SKILLBIKE.

Teknologien er essensiell

SKILLBIKE er den første og eneste innendørssykkelen på markedet som er utstyrt med et ekte girskifte system, som lar deg oppleve spenningen og utfordringene ved utendørssykling. Den har uendelige virtuelle ruter å utforske.

.

SKILLBIKE gir deg nøyaktig og verdifull tilbakemelding for å kunne forbedre kraft og effektivitet ved sykling.

– Alle tre klassene er bygget opp og koordineres gjennom teknologi og vårt unike system, Teambeats. Teknologien bak er utrolig viktig og vi kan nok med stor sannsynlighet forvente at alt av utstyr som utvikles fremover av Technogym, kommer til å være knyttet til et format med tilhørende teknologi.

– Vi ser på dette som veldig positivt. Teknologi kommer til å spille flere roller. Den vil være med på å skape en god treningsopplevelse, som for eksempel «racefunksjonen» på den nye SKILLBIKE, hvor du kan konkurrere mot sidemann. I tillegg muliggjør teknologi en helt ny måte å måle prestasjon og treningsdata på.

– Dette kommer til å bli en magisk opplevelse, og vi gleder oss til å få vist frem nye produkter og formater, fastslår Engen.

Les mer om Technogyms produkter her!

Se program og meld deg på NIH Aktiv Convention

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]