annonse

annonse

Opplever medlemsvekst med treningsapp

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Geir Arne Bjune, daglig leder ved Spenst Lillehammer og Spenst Arena jobber kontinuerlig for å være med på den digitale utviklingen. Med ExorLive som verktøy opplever de medlemsvekst og fornøyde kunder.

På et treningssenter hvor alle de ansatte er opptatte av å gi alt, er arbeidsdagene på Spenst Lillehammer og Arena både innholdsrik og travel.

– Som daglig leder ønsker jeg å ta del i, og være med inn å røre på alt som skjer. Arbeidsoppgavene varierer i løpet av dagen, og kan bestå av alt i fra til å vaske toalettene til å gi en brukerveiledning, forteller Geir Arne Bjune.

Spenst Lillehammer og Spenst Arena integrerte ExorLive i sin egen Spenst-app for drøyt ett år siden, slik at alt er samlet under ett og at kundene enkelt kan ta det i bruk.

Enklere og mer effektiv

– Vi ønsker å legge mye energi i ExorLive fordi det er en vesentlig del av opplevelsen medlemmene våre skal ha. Det er en del av den innholdsrike pakken man får ved å være medlem på Spenst. Vi er opptatte av at alle medlemmer skal bruke den og tilbyr den til alle våre kunder.

.

Medlemmene får en app som blant annet gir dem tilgang til treningsprogram og sin progresjon.

– Vi ser at kundene som kommer i gang er veldig fornøyde. Interaksjonen mellom trener og kunder blir enklere og mer effektiv.

I appen kan medlemmene se beskrivelse, tegninger og HD-video av øvelsene hentet ut ifra ExorLives øvelsesdatabank.

– Medlemmene som bruker appen gir oss tilbakemeldinger på at dette er et veldig bra tilbud. Vi ønsker at bruken av ExorLive skal ligge naturlig i fingertuppene, og at det fungerer av seg selv i alle ledd, sier Bjune.

Gir en positiv effekt

De ser også en forskjell i inspirasjon og resultater hos medlemmene.

– I dag er det mange hundre som aktivt bruker appen. Vi ønsker å tilby den som et supplement gjennom hele reisen kunden har hos oss. Slik at den for eksempel kan brukes før gruppetrening eller med personlig trener.

.

– Vi ser at ExorLive profesjonaliserer produktet vårt. Kundene merker at vi tilbyr noe som er gjennomtenkt, profesjonelt og bra.

Senteret jobber kontinuerlig for å tilby et rikt tilbud til sine medlemmer, og fokuserer nå sterkt på gruppetimer denne høsten.

– Vi merker at ExorLive, sammen med alt det andre vi tilbyr, gir en positiv effekt. Vi har siden i fjor hatt en økning på 6-700 medlemmer, og det er ingen tvil om at pakken vi tilbyr er med på å dra denne medlemsøkningen opp.

– Vi er opptatte av å se mulighetene systemet gir oss, og at det kan tilføye en enorm forskjell for kundene våre. Den største fordelen ExorLive gir oss i dag er at det er lett å dokumentere treningen, og at vi enkelt kan se historikken treneren har hatt med medlemmet.

Utnytter dagens digital ressurser

ExorLive har tilbudt en nettbasert skyløsning i mer enn 11 år. ExorLive er i samsvar med EUs Databeskyttelse Forskrifter (GDPR), og overholder også pasientlovgivningen.

– Vi har nå alt lagret i skyen og kan hente ut informasjonen når og hvor som helst. Vi vet at ExorLive er et sikkert produkt som tar vare på informasjonen til medlemmene. Det er altså slutt på å ha kort liggende i en skuff i resepsjonsdisken, fastslår Bjune.

Når vi spør hva Geir Arne tenker om fremtiden og videre om den digitale satsingen for Spenst Lillehammer er han klar og tydelig.

– Vi vet at vi må henge med, og ved å bruke ExorLive føler vi at vi er med på å utnytte dagens digitale ressurser. Vi vet at det blir tatt hånd om fra deres side, og at det å kunne følge opp medlemmene på en ordentlig og seriøs måte er utrolig viktig.

– Det handler om å kunne samarbeide godt. Den relasjonen vi har til ExorLive og våre kontakter der, gjør at dette føles enkelt og trygt for oss. Vi får god oppfølgning og de tar gjerne turen til Lillehammer for å hjelpe oss med det vi måtte ha behov for, avslutter han.

Les mer om ExorLive her!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]