annonse

annonse

Oslo: Åpner ikke treningssentrene ennå

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Byrådsleder Raymond Johansen hadde flere lettelser i sekken da han holdt pressekonferanse mandag ettermiddag. Men de statlige reglene gjør at treningssentrene ikke åpner ennå.

– Ut fra smittetallene er det rom for å starte en gradvis og kontrollert gjenåpning av Oslo, men det muterte viruset har skapt usikkerhet, sier Johansen.

Fra og med førstkommende onsdag, 3. februar, kan butikker og serveringssteder åpne igjen – men ikke kjøpesentre. Det blir gult nivå på barnehager, barneskoler og ungdomsskoler, og det åpnes for organiserte fritids- og idrettsaktiviteter for barn og unge til og med ungdomsskolealder.

Utendørs organisert aktivitet for voksne blir også mulig, noe som betyr at PT 1:1 og gruppetrening ute, kan gjennomføres.

Ut over dette vil de nasjonale reglene for Ring1-kommuner, gjelde for Oslo. Det betyr at det fremdeles er skjenkeforbud og at treningssentrene holdes stengt.

– Når regjeringen gjør nye lettelser, vil vi vurdere nye lettelser allerede til uka. Men vi må være forberedt på at det muterte viruset vil gjøre situasjonen ustabil, sier Johansen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]