annonse

annonse

Oslo gjenåpner treningssentrene 26. mai

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter å ha vært lukket og låst siden starten av november 2020, åpner hovedstadens treningssentre igjen. Endelig.

– Kjære Oslo, nå skjer det! Fra og med onsdag 26. mai innføres gjenåpningen trinn 2 i Oslo. Vi tar et stort steg mot en gjenåpnet by, sier byrådsleder Raymond Johansen.

– Vi åpner treningssentre og svømmehaller, men det vil være stenge krav til antall og avstand og det vil være et forbud mot gruppetrening, fortsetter han.

I den oppdaterte forskriften står det følgende om treningssentre:

Treningssentrene kan åpne igjen for individuell trening. Trening er viktig for mange, både av hensyn til fysisk og psykisk helse, og det gjelder for både voksne og unge.

Byrådet har fastslått noen regler for smitteverntiltak og antallsbegrensing. Det vil ikke være tillatt med gruppetrening for personer over 20 år innendørs. Utendørs er det tillatt med gruppetrening med inntil 20 voksne over 20 år så lenge man kan holde minst én meters avstand.

Trening med personlig trener vil være tillatt innendørs, men ikke i grupper. Det anbefales å holde seg til et fast treningssenter av hensyn til smittespredning og for å unngå at flere sentre må stenge ved et eventuelt smitteutbrudd.

Åpningen av treningssentrene med sterke smittevernbegrensinger og -krav, er i tråd med anbefalingen fra smittevernoverlegen.

– Dette er en dag vi har ventet på siden november. Det utløser mange følelser både hos våre ansatte, personlige trenere og våre medlemmer. Det skal bli utrolig hyggelig å hente tilbake permitterte, vaske og pusse våre sentre og til slutt ønske våre medlemmer velkommen tilbake, sier administrerende direktør Morten Hellevang til Avisa Oslo.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]