annonse

annonse

Foto:

Oslo Throwdown 2022

Oslo Throwdown 2023 utsolgt!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Oslo Throwdown er tilbake og i år har den satt nye rekorder med deltakere fra hele 28 nasjoner. Arrangementet er allerede utsolgt, tre måneder før atletene møtes til konkurranse på X Meeting Point på Hellerudsletta i tidsrommet 27. – 29. oktober. Med 750 atleter klare for utfordringene og et voksende publikum, forventes årets begivenhet å bli den beste hittil.

Oslo Throwdown 2023 har fanget oppmerksomheten til en stadig voksende internasjonal deltakerliste, og med atleter fra 28 nasjoner, vil konkurransen være mer global enn noensinne. Suksessen fra fjorårets arrangement er blitt fulgt opp på en bemerkelsesverdig måte, og i år har deltakelsen økt betraktelig, forteller Roger Gillros, daglig leder og Event Director i Aktivitet Nordic til Treningsindustrien.

Vi er begeistret for å meddele at vi har solgt ut alle deltakerplassene til Oslo Throwdown 2023,” sier Gillros. “Det er fantastisk å se interessen vokse år etter år. I år har vi slått alle tidligere rekorder med hele 750 atleter påmeldt fra 28 forskjellige land. Det er virkelig inspirerende å se så mange entusiastiske deltakere fra ulike deler av verden komme sammen, for å konkurrere og vise frem sin styrke og utholdenhet.”

De norske deltakerne utgjør den største andelen av feltet, og arrangørene ser frem til å ønske enda flere deltakere velkommen i år. Gillros tror en av faktorene som har bidratt til økningen i deltakelse, er populariteten til TV-programmet “Mesternes Mester,” hvor CrossFit-utøveren Kristin Holte imponerte alle ved å komme på andreplass, like bak den legendariske roeren Olaf Tufte.

I fjor samlet arrangementet rundt 600 atleter og 2500 tilskuere. Gillros forventer enda større oppslutning i år, og takket være Direktesport.no vil konkurransen bli tilgjengelig for et globalt publikum gjennom direktesending.

“Vi har forberedt oss grundig for å imøtekomme deltakerne og publikummet,” sier Gillros. “Med to store konkurransegulv og et eget område for utstillere, vil det være rikelig med plass for at deltakerne kan vise frem sitt beste.

Gillros legger til at arrangementet ikke bare er for eliteutøvere, men også for vanlige mennesker i aldersgruppen 25-45 år, som verdsetter helse og aktivt liv. “90 prosent av atletene er vanlige Ola og Kari Nordmenn som bryr seg om trening og helse,” sier han.

Med rekordstor internasjonal deltakelse og en stadig voksende interesse, er Oslo Throwdown 2023 uten tvil en begivenhet som vil sette CrossFit-sporten i rampelyset og samle entusiaster fra hele verden til tre uforglemmelige dager med action og konkurranse på X Meeting Point på Hellerudsletta.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]