annonse

annonse

Foto:

Oslo Throwdown

Oslo Throwdown tar spranget til Telenor Arena

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter to suksessrike år på X Meeting Point, har Aktivitet Nordic AS nå besluttet å ta steget videre, ved å flytte det populære idrettsarrangementet Oslo Throwdown til Telenor Arena neste år. Dette skiftet kommer som en naturlig utvikling etter imponerende deltakelse og tilskuertall i de siste årene.

I 2022 samlet arrangementet 600 deltakere fra 21 forskjellige land, og trakk til seg et publikum på 2100 personer. 2023 så en ytterligere økning med 760 utøvere fra 28 land og hele 2750 besøkende. Med denne veksten i bakhodet har arrangørene valgt å satse enda større.

“Vi er stolte over å kunne annonsere at neste års arrangement vil finne sted i Telenor Arena. Vi ser frem til å ønske både deltakere og besøkende velkommen til en uforglemmelig opplevelse,” forteller eventkoordinator Roger Gillros til Treningsindustrien.

Telenor Arena, kjent for sitt toppmoderne fasiliteter, tilbyr fire garderober, 80 dusjer, og bedre komfort for deltakere. For publikum lover arenaen enkel adkomst, et bredt utvalg av restaurantalternativer, og 200 toaletter, noe som vil bidra til en smidigere opplevelse for alle.

Oslo Throwdown vil også tilby suiter og lounger med utsikt over arenaen for sponsorer og seminarer. “Telenor Arena er et symbol på innovasjon og kreativitet, noe som harmonerer perfekt med vår visjon for Oslo Throwdown,” legger Gillros til.

I samarbeid med Aktivitet Nordic og deres partner Le Pact, er det også planer om å bygge en “Vendor Village” for utstillere, noe som vil være mer tilgjengelig enn tidligere. Med lett tilgang til arenaen både med kollektivtransport og gode parkeringsmuligheter, forventer arrangørene å tiltrekke seg et enda større publikum og skape minneverdige øyeblikk for alle involverte.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]