annonse

annonse

Foto:

F.v Gina Flugstad Øistuen , Marius Rygg, Simen Røsseland, Sigvar Garfors, Ingeborg Vesterås Øveraasen, Benjamin Christensen.

Oslos nye treningsfenomen: Ambassaden Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Med ambisjon om å bli Oslos råeste treningssenter, er lista lagt høyt for Ingeborg Vesterås Øveraasen og hennes nyansatte team på Ambassaden Trening.  

Ambassaden Trening er det siste tilskuddet til byens treningssentre og holder til i arkitekturikonet som tidligere huset den amerikanske ambassaden, midt mellom Solli Plass og Nationaltheatret i Oslo.

–Omgivelsene og beliggenheten er fantastisk, men jeg er jo selvsagt aller mest stolt av de ansatte og kvaliteten på tilbudet vårt, forteller Ingeborg Vesterås Øveraasen til Treningsindustrien.

Ambassaden Trening åpnet dørene første gang 2. januar i år, og starten har vært hektisk, men vellykket. Treningssenteret tilbyr et variert tilbud med egentrening, gruppetrening både innen- og utendørs, Kilter Board og utstyr fra ledende produsentene som Gym80, Technogym, Eleiko og Booty Builder.

–Alt det fysiske er på plass, nå skal vi bruke tid på å lage en god hverdagskultur for trening – uansett nivå. Vi vil at det skal være morsomt å trene og at medlemmene også kan inspirere hverandre gjennom en prat i smoothiebaren vår, eller stifte nye bekjentskaper i egen- eller gruppetreningene, forteller Vesterås Øveraasen videre.

Det 800 kvadratmeter store treningssenteret er fordelt over to plan og det er satt et foreløpig tak på 700 medlemmer. Prisen er 1500 kroner i måneden, og inkludert i medlemskapet er også håndkledeservice, gratis frokost og én pt-time.

–Jeg har fått flere forespørsler om kaldkulper, spa-behandlinger og badebasseng, men da er det ikke Ambassaden Trening du søker. Vi er til for alle som ønsker morsom og effektiv trening, hvor veien til å oppnå treningsmålene er kortere enn hos andre.

Ingeborg har selv master i idrettspsykologi og mer enn ti års erfaring fra Nimi, og med seg på laget har hun alt fra naprapater og osteopater til satsende idrettsutøvere og kostholdsveiledere. Ambassaden Trening tilbyr også et bredt spekter tester, som måling av maksimalt oksygenopptak, laktatprofiler og forskjellige prestasjonstester.

–Vi har håndplukket et ekstremt kompetent og faglig dyktig team hvor erfaring, inspirasjon og utdannelse står sentralt. Med variert kunnskap og utfyllende kompetanse, kan vi hjelpe alt fra mosjonister til toppidrettsutøver med treningsmål, skadeforebygging og treningsglede avslutter hun

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]