annonse

annonse

– Over all forventning

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I underkant av tusen medlemmer, over to mill. i omsetning og positiv bunnlinje er fasit etter første driftsår av IFORM Porsgrunn. To IFORM-sentre skal etter hvert bli tre.

Åpningen av det nye IFORM senteret i Porsgrunn har gått over all forventning, melder eier og daglig leder Reymond Rabben: 2,3 mill. i omsetning og et resultat rett under 400 000 kroner.

– Vi har satset på et komplett senter som tilbyr det meste av treningsmuligheter som er på markedet i dag. Hos oss finner du både gruppetimer i sal med varierte timer tilpasset de fleste nivåer, til mer avansert trening som crossfit og funksjonell trening, forteller Rabben.

– Vi har i tillegg satset stort på vår utstyrspark med over 100 forskjellige styrke- og kondisjonsapparater. Dette fordi vi ønsker å tilby stor variasjon i treningen til våre medlemmer, og ikke minst slippe kø ved apparatene. Vi tilbyr også gratis veiledning og hjelp til alle som ønsker det, da god service og kompetanse er viktig for oss.

Høy investeringstakt

– Har dere noen spesielle konsepter som skiller dere ut i konkurransen?

– Vårt konsept er å tilby fullskalasentre til markedets laveste pris. Våre medlemskap koster fra 299,- per mnd. Dette inkluderer gruppetimer, crossfit mm., uten ekstra tillegg i pris. I tillegg er vi døgnåpne med eget nøkkelkort slik at medlemmene selv kan bestemme når de ønsker å trene.

– Hva er ambisjonene for senteret fremover?

– Våre ambisjoner er å utvikle senteret i riktig retning og følge med på nye treningstrender og teknologi. Vi ønsker å holde oss oppdaterte til en hver tid, og gjør stadig nye investeringer i treningsutstyr, gruppetimer mm. Vårt mål er å tilby noe for alle, og samtidig levere høy kvalitet på våre sentere.

Oppgraderte eksisterende senter

IFORM Senteret på Stathelle, som Rabben har drevet siden 2013, har også hatt et rekordår i 2017.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Der hadde vi også en omsetning på rundt 2,3 millioner med et resultat i underkant av 300.000 kroner. Dette er god økning fra 2016 da vi omsatte for 1,8 millioner. På Stathelle har vi rundt 700 medlemmer.

– Hva skyldes økningen?

– Da vi åpnet vårt nye senter i Porsgrunn gjorde vi også store oppgraderinger på Stathelle. Her har vi investert i helt nytt treningsutstyr, en egen funksjonell sone og pusset opp lokalene. I tillegg har vi økt bemanningen og fått inn flere personlige trenere. Dette har resultert i en ganske stor økning i medlemsmassen.

Ser på flere lokasjoner

I tillegg til de to sentrene under IFORM-paraplyen ser man nå på flere aktuelle lokasjoner for nyetableringer av sentre i Grenlandsområdet, ifølge Rabben.

– Kan du konkretisere dette – hvor i Grenland og hva er tidshorisonten?

– Vi ser på flere nye lokasjoner for nyetableringer av sentere. Nøyaktig hvor og når dette kommer til å skje ønsker jeg ikke og uttale meg om på dette tidspunkt, men jeg kan røpe at Skien er et av flere aktuelle områder vi ser på i dag.

– Hva er ambisjonene til IFORM på sikt?

– Vi ønsker som sagt å tilby fullskalasentere til markedets laveste pris. Nøyaktig hvor mange sentere vi har sett for oss kan jeg ikke svare på, men vi kommer til å etablere oss der vi ser det er marked for det.

– Er dere medlem i Virke Trening?

– Vi er per i dag ikke medlem av Virke Trening, men det er noe vi vurderer.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]