annonse

annonse

Overbegeistret for Stovners nyrenoverte treningsstolthet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mandag ettermiddag, 13. juni, var det «grand opening» for nyrenoverte STOLT treningssenter på Stovner med totalt 2500 kvm. over tre etasjer.

Det var stinn brakke av nysgjerrige besøkende som hadde tatt turen. Styreleder Line Norum holdt en tale der hun takket stort og smått for en lang ombyggingsperiode.

Det vanket blomster og godord både fra ledelsen på Stovner Senter og bydelsutvalget på Stovner, før Norum lot to av renholderne på senteret, klippe snoren til de to nye etasjene med treningsareal og apparater.

Stinn brakke.

Vi tok en prat med styreleder og forretningsutvikler Line Norum.

– Grattis med nyåpning av senteret, fornøyd med resultatet?

– Vi er veldig fornøyd med resultatet. Endelig kan vi tilby bydelen det treningssenteret de lokale fortjener, et tipp topp moderne og stort senter med alle fasiliteter, fastslår Norum.

På spørsmål om hva hun er aller mest fornøyd med, lander Norum på farger, interiør og miljø. Ingen hvite vegger, graffiti fra lokale kunstnere og «litt 70-tall» over det hele.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Trygge på satsingen

Totalt sett er det investert 35 millioner kroner i det nyrenoverte senteret, inkludert bygningsmassen. Line Norum konkluderer med at det koster når en gammel bygning skal gjøres om til noe så fint.

– Det er en stor satsing, både for oss og Citycon, som er eier av kjøpesenteret og har vært byggherre. Investeringen er i bygningsmassen, rive ned, bygge opp igjen både gulv, vegger og innhold. Vvs, ventilasjon, elektriske installasjoner, alt koster.

– Men selv om det selvsagt er risiko involvert, er vi trygge på satsingen. Da vi bygget forrige gang, for 18 år siden, stod vi på bar bakke da vi startet og var mye mer nervøse, forteller hun.

Tre etasjer med treningsfasiliteter
Engasjerte i nærmiljøet

«Nye» STOLT er et fullskalasenter som tilbyr en stor utstyrspark, et fantastisk gruppetilbud med gruppetrening på seks ulike områder av senteret, virtuell trening og personlig trening, ifølge Norum.

– Vi har naprapatklinikk og legger stolthet i vår faglighet, samtidig som mye av treningen er skikkelig lavterskel. All bevegelse er god bevegelse!

– Vi er stolte av, og engasjerte i nærmiljøet vårt, og samarbeider blant annet med bydelen for at trening skal nå ut til flere grupper. Vi tør å være tydelige på verdiene våre som blant annet innebærer å jobbe mot kroppspress og for mangfold og inkludering.

– Hvordan er konkurransen her på Stovner, litt utenfor SATS-land?

– Stovner har jo vært SATS-land i mange år, men det begynner å bli en stund siden nå. Vi har gode konkurrenter, men ingen som ligger helt i nærheten av oss. Stovner senter er virkelig hjertet i bydelen – den store møteplassen, så her når vi de aller fleste som bor på Stovner.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Støtt på egne ben

STOLT har ca. 2 000 medlemmer nå, men var enda flere før pandemien.

– Korona traff oss hardt, men vi er trygge på at vi skal komme veldig langt i oppbyggingen igjen med det nye senteret vårt, forteller Norum – som for en del år siden var kjedeleder i daværende Family Sports Club.

– Noen planer om å bli med i en kjede eller er livet best på egen kjøl?

– Vi har ingen planer om å bli med i en kjede. Jeg var kjedeleder for Family Sports Club i 13 år, så jeg vet godt at det har sine fordeler, men vi har en bra greie på gang her med STOLT trening, og ønsker å bygge videre på det, konkluderer hun.

Frivekter og boksesekker.
Løpesal med lyssetting.
Spinningsalen

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]