annonse

annonse

Oxholm legger ned Sprek Fritid Tønsberg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Senteret har inngått en avtale med Family Sports Club på Gressbanen, og alle de 600 medlemmene har fått tilbud om å fortsette å trene der. – Det har vært et tøft år med korona og nedstengning fra myndighetene, sier Oxholm.

Lille julaften fikk medlemmene ved Sprek Fritid Tønsberg beskjeden de færreste ønsket å høre: Den 4. januar stenger treningssenteret på Presterødåsen dørene, skriver Tønsberg Blad.

«Sprek- kjeden har blitt medlem av Family Sports Club. Fra 4. januar 2021 vil vi avvikle senteret og aktiviteten i Grevinneveien 82. Alle medlemmene vil kunne fortsette å trene hos Family Sports Club Gressbanen», skrev senterleder Magnus Fjeller og styreleder Tom Erik Oxholm i Sprek Fritid i et innlegg på Facebook.

Styreleder Tom Erik Oxholm skriver i en e-post til Tønsberg Blad at det er korona-året 2020 som har skylden for stengingen.

– Det har vært et tøft år med korona og nedstengning fra myndighetene. Det har medført mindre aktivitet og mindre nytegninger av medlemmer. Senteret er et lite og koselig senter, men samtidig et fullsortiment-senter og det krever et noe større medlemstall før det vil vært regningssvarende, skriver Oxholm.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]