annonse

annonse

Oxholm overtar Velotel i Tønsberg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tom Erik Oxholm og Kim Stian Olsen overtar treningssenteret Velotel i Tønsberg, og har planer om å gjøre det til byens mest teknologiske senter.

Det skriver Tønsberg Blad.

Velotel har eksistert i over 18 år og ble i utgangspunktet etablert som en familiebedrift av tidligere syklist Tom Martin Biseth. Nå går han av med pensjon.

I dag eier og driver Oxholm treningskjeden Akropolis i Drammen, mens Olsen har tidligere drevet Stamina på Gressbanen og driver i dag Spenst i Sande. De har store ambisjoner for Velotel og vil ta opp kampen for å bli det beste treningssenteret i Tønsberg, ifølge avisen.

– Vi kommer til å gjøre endringer. Vi må bidra til en forandring, og det er viktig at folk legger merke til det. Den første visuelle forandringen man vil legge merke til at veggene vil bli malt, men den aller største forandringen er det nye utstyret som vil komme på plass, forteller Oxholm.

– De nye maskinene vil la oss gjennomføre Skill Boot Camp, som er helt annerledes enn en vanlig Boot Camp, noe som vil gi våre medlemmer en helt annen treningsopplevelse. Vi er de første som kjøper inn slikt utstyr i Vestfold, og er tidlig ute, men dette kommer til å bli veldig populært med tiden, sier Oxholm til Tønsberg Blad.

LES OGSÅ: – Skal være best på teknologi

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Oxen fra Larvik

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]