annonse

annonse

Oxholms Akropolis-kjede blir Family Sports Club

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tom Erik Oxholm tar sine tre sentre i Drammen inn som franchise i Family Sports Club.

Den 1. januar 2020 presenterer de seg med ny skilting og full profilering, ifølge en pressemelding.

– Jeg kjenner godt personene som står bak Family. De er profesjonelle bransjefolk, og samarbeidet vil bli en skikkelig opptur. Ledelsen i Family er godt fremme i skoene for å lage en kjede som nå er Norges nest største.

I Drammen har vi en god lokal forankring, og med franchise-samarbeidet og Family i ryggen, vil vi fremstå med fornyet styrke, sier Oxholm

Han legger til at sentrene i Drammen også vil oppnå store synergieffekter. Blant annet får man nytten av stordriftavtaler, og kundene gis anledning til å trene over hele Norge.

Begeistret for helsesatsing

For Oxholm er Family Sports Club identisk med hvordan han selv mener det beste treningssenteret skal være, ifølge meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Jeg er opptatt av Familys visjon, målsetting og verdier. Family representerer en enestående kultur, som preger sentrene. Den sammenfaller med hva Akropolis står for og har bygget opp. Det er denne kulturen som gjør at folk vil velge oss fremfor konkurrentene.

Oxholm er begeistret for Familys helsesatsing.

– For den vanlige mann i gata vil dette bli et kjempesupplement for ivareta helsen. Dette er noe jeg bestandig har vært opptatt av, og på senteret i Larvik har vi fysioterapiavdeling, hud- og håravdeling.

– For meg er et treningssenter også et helsehus. Og helseavdelingene på sentrene gir synergier ved at de øker kompetansen gjennom et tverrfaglig miljø.

LES OGSÅ: – Akropolis skal være best på teknologi

Blir sterkere i Buskerud

Jamie Sorensen, leder for franchisevirksomhet i Family Sports Club, har store forventninger til hva som snart skal skje i Drammen:

Jamie Sorensen

– Dette er utrolig spennende og vi er kjempeglade for at Tom Erik tar med sine topp moderne Drammen-sentre inn i Family Sports Club. Det er vanvittig flotte sentre, de er fremtidsrettet og det er sterke team der.

– Vi begynte å samarbeide tidligere i høst når Oxholm overtok eierskapet av Family sine to sentre i Larvik og inngikk en franchiseavtale med oss. Det samarbeidet har fungert veldig bra, og vi gleder oss nå stort over å utvide dette samarbeidet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Omprofileringen av Akropolis Åssiden, Lierstranda og Marienlyst gir Family-kjeden sterk tilstedeværelse i Drammen, og øker antall sentre i Buskerud fra to til fem sentre.

– Family Sports Club ønsker en tilstedeværelse i hele Norge på sikt, og skal vokse ved å øke antall franchisesentre i 2020. At Tom Erik Oxholm velger å utvide samarbeidet til hans tre sentre i Drammen etter at vi har jobbet sammen i høst, beviser at franchisemodellen er god, fastslår Sorensen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]