annonse

annonse

Foto:

Panatta

Panatta – Treningsutstyr med enestående design og en stolt historie

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Før vi dykker ned i Panattas fantastiske utvalg, la oss utforske røttene til dette anerkjente varemerket og dets imponerende historie.

Grunnlagt i 1986 i Italia av den lidenskapelige treningsentusiasten Rudy Panatta, har selskapet gjennom flere tiår vokst til å bli en global autoritet innen treningsutstyr.

Panatta, en tidligere profesjonell kroppsbygger, forsto viktigheten av å kombinere estetikk med funksjon for å skape en fullendt treningsøkt. Hans visjon om å forene kunst og trening ga opphav til “The Fitness Atelier”.

Denne visjonen var basert på å forsyne verden med utstyr som ikke bare møtte de mest krevende atletenes behov, men også ble en naturlig forlengelse av arkitekturen og skjønnheten i treningssentre.

Innovasjon og kvalitet i fokus
Panatta Sport har kontinuerlig forbedret sitt sortiment, inspirert av teknologiske fremskritt og tilbakemeldinger fra brukere over hele verden. Ved å strebe etter å tilby det beste innen treningsutstyr har Panatta befestet sitt rykte som en innovativ og pålitelig partner i treningsbransjen.

I dag fortsetter Panatta Sport å være en familiebedrift, med Rudy Panatta som en konstant kilde til inspirasjon og lederskap. De har kommet langt siden starten i 1986, men deres opprinnelige lidenskap og engasjement for å kombinere estetikk og funksjon har aldri avtatt.

Tren med et stykke treningshistorie
Når du opplever Panattas treningsutstyr forstår du at du ikke bare trener med maskiner, men med en arv av dedikasjon og ekspertise som strekker seg over tiår. Det er denne bakgrunnen og erfaringen som gjør Panatta til en unik kraft i treningsbransjen. En som stadig fornyer seg og fortsetter å skape estetisk tiltalende, funksjonelt og pålitelig treningsutstyr som har kraften til å forandre livet ditt.

Uovertruffet treningsutstyr
I en verden i stadig endring, hvor jakten på helse, styrke og estetikk går hånd i hånd, står Panatta som en sterk bærebjelke for innovasjon og stil.

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt:
Motion Fitness – Panatta Distributor in Norway and Sweden
Andreas Strömsten
Partner, Sales & Product Development Manager
andreas@motionfitness.se
+46 707 42 42 03

Besøk Motion Fitness her

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]