annonse

annonse

Performance by OCM lanserer OCM Performance Line

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Utstyrsleverandøren lanserer egen produktlinje med kondisjons- og styrketreningsapparater. Målgruppen er treningssentre og større bedrifter. De første kundene er allerede på plass

Performance by OCM AS ble etablert av Ole Christian Mobech på sensommeren i 2018 og har hatt positive tall allerede fra 2019.

Firmaet er i vekst og fokus ligger nå på å få på plass et team med hyggelige selgere. Se stillingsannonse her.

Fra starten var planen å levere kvalitetsutstyr til private og bedrifter samt tilbehør og spesialutstyr til treningssenter, men i 2020 måtte firmaet se seg om etter nye leverandører da samarbeidspartneren Nordome valgte å avvikle driften.

Dette har resultert i at Performance by OCM lanserer sin egen linje med styrketreningsapparater og kondisjonsapparater – beregnet på bruk i større bedrifter og treningssenter.

Les mer om firmaets ambisjoner her.

Kvalitetsprodusenter i Kina

Det produseres mye treningsutstyr i Kina, kvaliteten på utstyret er veldig varierende og ergonomien og designet er ikke alltid det beste, men det finnes også gode produsenter.

Etter mye research og inspeksjon av vareprøver fra flere fabrikker har vi nå plukket ut de beste produktene fra et knippe fabrikker, sier gründer og daglig leder Ole Christian Mobech.

– Vi føler oss trygge på at disse fabrikkene kan levere den kvaliteten vi forventer – og at de vil være pålitelige i årene fremover med tanke på reservedeler og utvikling av nye produkter, fortsetter han.

Flere av maskinene står allerede på noen av treningssentrene til Roddy McLeod i Askim, Ski og Ås.

 

Snart blir Sport & Mosjon på Mortensrud første treningssenter ut med de nye tredemøllene.

– Interessen er også stor hos flere av de frittstående treningssentrene vi har vært i kontakt med, sier Mobech.

Vi opplever at flere av kundene er spesielt skeptiske til tredemøller som ikke er testet ut på det norske markedet. Vi har allerede solgt flere av disse tredemøllene til både borettslag og bedrifter, så nå ser vi frem til å få testet dem skikkelig på Sport & Mosjon. – Ole Christian Mobech

Mobech har inngående kunnskap om tredemøller og har i flere år overhalt tredemøller fra alle «de store» merkene.

– OCM tredemøllene er like godt designet, løpebåndene er fra samme tyske produsent som også produserer for de veletablerte leverandørene – mens motor, heismotor og kretskort kommer fra anerkjente underleverandører, fastslår han.

Først ut med OCM Performance Line

Höegh Eiendom er først ute med produkter fra OCM Performance Line og Endurance tredemøllene.

I lokalene i Parkveien i Oslo var det utfordringer med plassen og støy på grunn av tilstøtende møterom. Kunden ønsket derfor ingen frivekter.

Løsningen ble 2-funksjoners maskiner fra OCM Performance Line (nedtrekk+sittende roing og lårstrekk+lårcurl) samt benpress, Functional Trainer og diverse treningsbenker slik at leietakerne får trent hele kroppen effektivt og støyfritt.

(Artikkelen fortsetter etter bildene)

Prisnivå

Prisbildet i bransjen har historisk sett vært ganske høyt, skal du ha kvalitet må du ofte betale en god del ekstra for et merkevarenavn.

Med OCM Performance Line og kondisjonsapparatene fra OCM får du det du betaler for: Premium kvalitet til riktig pris.

– Dersom du trenger deler får du også disse til fornuftig pris. Vi har solgt brukte tredemøller og tatt service på alle merker i to år nå, forteller Mobech.

 

Et kjent problem er at kretskortene ofte går i stykker på tredemøllene når de blir noen år gamle og kondensatorene tørker ut. Et nytt kretskort til OCM tredemøllene ligger på i underkant av fire tusen kroner.

 

Hos oss skal kundene også få tak i utstyr som de ikke nødvendigvis finner andre steder. Vi tilbyr blant annet både Belt Squat og Reverse Hyper Extension. Dette er produkter man per dags dato ikke ser på mange treningssenter, men de trekker definitiv medlemmer som driver med styrketrening. – Ole Christian Mobech

Ta kontakt for et hyggelig tilbud

Prisene på nettsiden er veiledende priser inkl. mva. for kjøp av enkeltmaskiner.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud dersom du går med planer om å starte nytt treningssenter, skal ha nytt bedriftstreningsrom eller ønsker å bytte ut noen maskiner.

Vi tilbyr også innbytte av gammelt utstyr og meget gunstige serviceavtaler. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen og lager 3D plantegninger for deg!

Besøk oss på www.pbym.no eller kontakt Ole Christian Mobech: Mob 40 45 07 24, epost ole@pbym.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]