annonse

annonse

Performance by OCM søker selger

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ønsker du å jobbe med salg av treningsutstyr? Vi søker etter en offensiv og drivende person som kombinerer rollen som selger med personlig engasjement og oppfølging av våre kunder.

Er du god på å bygge gode relasjoner, er utadvendt, glad i å oppsøke mennesker samt genuint opptatt av de positive aspektene ved trening? Vi søker deg som er løsningsorientert selvstendig, ambisiøs og målbevisst.

Du bør helst ha erfaring med oppsøkende salg og ta de mulighetene du får til å utvikle deg. Stillingen som utlyses er provisjonsbasert salg med hjemmekontor og gode provisjonsvilkår. Dersom du har eget firma kan du også jobbe som selvstendig salgskonsulent.

Jobben innebærer å jobbe selvstendig og strukturert med alt fra å skaffe leads, drive oppsøkende salg og å følge opp kunder over tid. Du får provisjon på alt du selger, så jo mer du selger jo mer tjener du. Etter hvert som firmaet utvikler seg vil det også komme spennende nye muligheter for de som er med på laget.

Jobben går ut på å selge alt av treningsutstyr til bedrifter, treningssenter, idrettslag mm. Du velger selv om du vil jobbe oppsøkende og besøke forskjellige treningssenter mm. eller om du vil jobbe med salg over telefon eller andre metoder.

Send oss CV og en kortfattet søknad dersom stillingen er aktuell for deg. Kontaktperson Ole Christian Mobech, mobil 404 50 724, epost: ole@pbym.no

Du kan lese mer om firmaet her: www.pbym.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]