annonse

annonse

Pris til SATS for antidopingarbeid

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS Strømsø vinner pris for sitt arbeid med å forebygge og bekjempe dopingmisbruk i treningsbransjen. Arna Gudmundsdottir, Senterleder på SATS Strømsø, mottok «Rent senter»-prisen på årets nasjonale folkehelseseminar i regi av Antidoping Norge.

Det kommer frem i en pressemelding.

SATS har i mange år samarbeidet med Antidoping Norge om «Rent senter»-programmet. SATS har utviklet og iverksatt en prosedyre som følges ved mistanke om bruk av dopingmidler. Gjennom internopplæring og et kontinuerlig fokus på forebyggende antidopingarbeid, jobber SATS for å fremme en sunn treningskultur.

– Vi snakker om doping og jobber målrettet for å fremme et sunt treningsmiljø på alle våre treningssentre. Vi er særlig opptatt av de unge som trener hos oss. Vår styrke i dette arbeidet er våre kunnskapsrike ansatte som hver dag møter og følger opp medlemmene våre, sier Wenche Evertsen, Country Manager i SATS.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Betydelige ressurser

I Norge anslås det at to til tre prosent av den voksne befolkningen bruker dopingmidler. Av de som trener på treningssenter kan andelen være noe høyere. Det er svært alvorlig for de det gjelder og deres pårørende. Derfor bruker SATS betydelige ressurser på å forebygge dopingmisbruk blant deres medlemmer.

SATS har i høst gjennomført dopingtester rundt hver 14. dag på tvers av sine treningssentre i Norge. Testene gjennomføres i samarbeid med Antidoping Norge og er et av flere forebyggende tiltak.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]