annonse

annonse

Prisdryss i SATS Group Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Da SATS Group Norge arragerte SATS Convention & SATS Awards 2018 og Fresh Fitness’ Riksmøtet 2018, haglet det med utmerkelser. Her er vinnerne i alt fra Årets Senter til Årets Barnepassteam.

Her er vinnerne under SATS Awards og juryens begrunnelse:

Årets Senter:

75 SATS sentre i Norge, fantastiske prestasjoner av veldig mange. SATS er Norges største aktør i treningsbransjen, det betyr at dersom du er Årets Senter i Norge er du på mange måter også Norges beste treningssenter. Med andre ord, dette er en meget prestisjefull awards med stor konkurranse.

Årets SATS Senter er dyktige på retail, PT teamet leverer og presterer i toppklasse, de har høyt salg til nye medlemmer, leverer gruppetreningstimer helt i verdensklasse og sørger for at medlemmene trives.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Med en særdeles dyktig senterleder, kanskje til og med en tusenkunstner, som klarer å få med seg lederne og resten av teamet, leverer senteret topp kvalitet, hver eneste dag, året rundt.

Vinneren er: SATS Akersgata

Årets Senterleder:

En god leder får teamet sitt til å fungere så optimalt som mulig, enten lederen er til stede eller ikke. Årets 3 nominerte senterledere er alle fantastiske ledere, de er ikke like, men de skaper alle gode resultat gjennom sitt lederskap med fokus på medarbeidere og medlemmer.

Det er tett i toppen i år, men en leder har akkurat det lille ekstra som skal til for å vinne. Hun forstår at fornøyde medarbeidere skaper fornøyde medlemmer som anbefaler oss til andre og som igjen skaper gode resultat.

Hun går foran som et godt eksempel gjennom sin væremåte og sitt lederskap, både ovenfor sine egne medarbeidere, og også ovenfor andre kollegaer i SATS.

Hanna Pedersen (Foto: SATS Group)

Vinneren er: Hanna Pedersen

Flere PT-priser

Årets PT:

Vinneren av kategorien «Årets PT» har lang fartstid i selskapet, og har hver eneste måned over flere år levert på et meget solid og høyt faglig nivå. Vinneren er en del av et PT-team som drar hverandre i positiv retning, og framstår som det beste eksempelet blant en imponerende gjeng av dyktige PT-er.

Vedkommende er således en utmerket rollemodell for andre, og et godt eksempel på hvordan man i praksis kan etterleve selskapets verdier på en utmerket måte.

Siri Torgersen (Foto: SATS Group)

Vinneren er: Siri Torgersen, CC Vest

Årets PT-team:

Vinneren er et team som gjennom hele året har jobbet veldig bevisst rundt hva det er som vil gi resultater. De har lyktes ved å levere PT Start med kvalitet. PT ansvarlig har tett individuell oppfølging med alle PT-ene. Fokuset er å nå individuelle mål, men teamet er også fokusert på å nå klubbens mål, og jobber tett sammen med Regional PT ansvarlig.

Det er utrolig godt humør i PT teamet og PT-ene trives på jobb. De har satt seg som mål å hente hjem denne prisen, og de mener selv at de jobber på Verdens Beste Treningssenter.

Vinneren er: SATS Metro

Årets PT leder:

Prisen går til en leder som har utmerket seg på flere områder med sin PT butikk. Måloppnåelse hver måned, best utvikling mot fjoråret, høy PT start penetrasjon og closing-prosent.

I tillegg leder vedkommende et svært bra PT team med høy kompetanse og mange flotte personer.

Vinneren er: Christin Hurry, SATS CC Vest

Verdsatt gruppetrening

Årets GXI (gruppetreningsinstruktør):

Vinneren av årets gruppetreningsinstruktør utmerker seg på mange måter. Denne instruktøren leverer kvalitetstrening og skaper mestringsfølelse som motiverer utrolig mange medlemmer hver eneste uke til å komme på trening igjen og igjen.

Jobben hun gjør er derfor utrolig verdifull for selskapet. Hun er i tillegg meget godt likt av alle sine kollegaer.

Anja Katrin Johansen (Foto: SATS Group)

Vinneren er: Anja Katrin Johansen, Carl Berner

Årets GX-team:

Vinneren av årets GX-team har hatt en flott utvikling på sentret både med antall medlemmer og besøket på GX-timene. Teamet utfordres stadig på å sette på nok timer, samtidig som de er opptatt av det skal være kvalitet og riktig type timer som blir satt opp.

Kombinasjonen med erfarne instruktører som har svært lang fartstid og nye instruktører med ambisjoner, skaper et dynamisk og kvalitetsbevisst instruktørlag. Vi gratulerer et engasjert og entusiastisk GX-team.

Vinneren er: SATS Bekkestua

En rekke andre priser

I tillegg ble det delt ut priser til:

 • Årets medlemssenter hvor vinneren var SATS Tasta
 • Årets Selger hvor vinneren var Martine Stolt-Nielsen
 • Årets Corporate selger hvor vinneren var Niklas Haglund
 • Årets Barnepassteam hvor vinneren var SATS Åsane
 • Årets Retail-team hvor vinneren var SATS Akersgata
 • Årets SK (service kontor) medarbeider hvor vinneren var Elin Stabbforsmo
 • Årets Salg- og serviceteteam hvor vinneren var SATS Røa
 • Årets Snuoperasjon hvor vinneren var SATS Drammen.
 • Årets Assisterende senterleder GX hvor vinneren var May Leirvik Larsen, Bryne
 • Årets Medlemsbevarer hvor vinneren var SATS Storo
 • Årets Ambassadør: Hege Nyquist, SATS Karlsrud
Årets Fresh Fitness-senter

24 sentre var samlet i Posthallen lørdag 15. desember for Riksmøtet 2018.

350 mennesker var samlet og den gjeveste Fresh Awards-prisen, Årets Senter, gikk til Fresh Fitness Trondheim Sentrum.

Årest Fresh Fitness-senter (Foto: SATS Group)

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]