annonse

annonse

PT Senteret Bergen blir NEXT

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründer av PT Gruppen Norge, Christian Marthinussen, blir nå en del av NEXT kjeden og starter treningssenter i Bergen sentrum.

Valget om å gå for NEXT var enkelt, de har lang erfaring fra treningssenterbransjen og å inngå et samarbeid føles veldig riktig. Nå satser vi i Bergen og åpner et moderne treningssenter i Nygårdsgaten 94, vegg i vegg med SATS Lars Hilles gate.

Et tryggere livsgrunnlag
Vi i PT Senteret Bergen er spesialister på personlig trening og helseoppfølging, og det at vi nå åpner opp en avdeling for egentrening sammen med NEXT, gjør at vi fortsatt kan ha fullt fokus på det vi er gode på, forteller Marthinussen. Vi vil fortsatt ha en egen avdeling uten medlemsmasse, for de som ønsker personlig trening i en privat atmosfære.

Samtidig som vi nå lanserer NEXT Bergen, er vi også i dialog med Bergen Kommune og flere legesentre om trening for pasientgrupper. Da trengte vi også et egentreningsområde som disse kan trene i, når de ikke har oppfølging av en av våre Helse PTer.

Konsept i vekst
Nettopp det å kunne være til stede over hele Norge, er en viktig del av motivasjonen bak den nye treningssenterkjeden.
I november åpnet vi i Sogndal og Nord-Odal, og i løpet av januar åpner vi 4 sentre til: Biri, Bergen, Froland og en lokasjon til. Det er tydelig at vi treffer godt med konseptet vårt, sier Thomas Tangnes, daglig leder i NEXT.

– Hva er målet et år frem i tid, hvor mange sentre er det i NEXT da?

– Det er litt vanskelig å si, NEXT har allerede begynt å få fart, vi vil ha 8 avdelinger i løpet av vårt første driftsår og flere er på vei. I utgangpunktet er NEXT sitt fundament, distriktene, men vi ser nå at mulighetene er store overalt, avslutter Tangnes.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]