annonse

annonse

Fra PT-studio til treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter kun et halvt års drift har duoen John Martin Fredriksen og Raimon Andreas Olsen gjort om Lofoten PT studio til et performance senter.

John Martin Fredriksen og Raimon Andreas Olsen opplyser til Treningsindustrien.no at en slik omlegging var en naturlig utvikling de hadde sett for seg ville skje etter hvert, men ikke at det skulle skje så kort tid etter åpning av PT-studioet.

– Årsaken til omleggingen er en kombinasjon av at åpningen av pt studioet gikk veldig bra, men også at vi tror at dersom vi hadde ventet 2-3 år med utvidelse som var planen, så ville det være et helt umulig marked på en så liten plass, sier de.

LES OGSÅ: Duo åpner PT-studio i Lofoten

Helt enkelt blir det likevel ikke, med to veletablerte konkurrenter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi skal fokusere på vårt eget produkt, jevnlig oppgradere utstyret, være tilgjengelig og lytte godt til medlemmene, sier de.

Fotfeste på ett år

I tiden Lofoten PT-Studio har vært virksomt, har drifterne fått i underkant av 70 kunder – noe som var i henhold til planen. PT Small Group har vært et populært tilbud, og er nå omgjort til «Performance»-timer.

– Lofoten Performance er en blanding av crossfit-senter og treningssenter: Gode muligheter for frivektstrening, men samtidig har vi investert i de mest populære styrke- og kondisjonsapparatene, forteller de.

Lofoten Performance (Foto: Maja Borgvatn Karlsen)

Med Lofoten Performance håper de å innen ett år ha fått et godt fotfeste i markedet.

– Vi vil gjøre ting så lettvint som mulig for medlemmene. Utenfor senteret står en selvbetjent medlemskiosk hvor folk kan melde seg inn eller kjøpe drop-in time, og få utdelt medlemskort raskt og enkelt på egenhånd. De kan også melde seg inn på nett først, og deretter hente medlemskortet i kiosken når de har mulighet. Medlemmet har full kontroll på sitt medlemskap på våre nettsider.

– Vi ønsker å kutte mest mulig ned på administrasjon, og være mer tilgjengelig ute på gulvet for medlemmene, fastslår de to drifterne.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]