annonse

annonse

PT-trio skal dele kunnskap på TREN20

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

De kaller seg «Norges neste generasjon PT», trioen Argjent Ahmeti, Amir Majedi og Henrik Westgaard. Nå skal de på foredragsturne rundt om i Norge og dele sine beste tips. Foredraget «Hvordan lykkes som PT» debuterer på TREN-seminaret.

– Vi vil i 2020 holde foredrag sammen, og dele våre beste tips til andre personlige trenere, men også andre i forskjellige yrker som ønsker å ta businessen sin til nye høyder. Vi vil starte det hele på TREN20, der vil vi holde et foredrag vi har valgt å kalle «Hvordan lykkes som PT», opplyser trioen i en pressemelding.

Det hele startet med en telefonsamtale en søndag morgen.

Argjent Ahmeti (Foto: EVO Fitness)

– Vi har et brennende ønske om å se mennesker lykkes i sitt arbeid, og vi kom til enighet om å begynne med å holde foredrag rundt om i Norges land. Det at TREN20 viste interesse gir oss mersmak – dette er noe vi virkelig ser frem til. Vi håper vi ser så mange som mulig på TREN20, og vi lover et godt show, sier Argjent Ahmeti.

Vil inspirere andre

Med fokus på det medmenneskelige, arbeidsmoral og kapasitet har de tre PT-ene vist at PT-yrket kan være god business. Ingen har omsatt for mer i Norge de siste fem årene enn Ahmeti, Majedi og Westgaard, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Målet med foredraget er å vise mennesker hvordan vi gjør det. Og klarer vi å inspirere menneskene som sitter i salen til å ta med seg fem prosent av det vi formidler, har vi nådd målet vårt, fastslår Ahmeti. – og legger til at de ønsker å «utdanne» fremtidens PT, som vil lykkes i bransjen.

– Vi ønsker å gi noe tilbake.

Ikke bare treningen
Henrik Westgaard

– Problemer slik jeg ser det er at de fleste PT-ene der ute ikke vet hva de selger. De vet heller ikke hvordan det de selger kan hjelpe dem de selger produktet sitt til, sier Henrik Westgaard.

Ahmeti mener det handler om tid på senteret.

– Jeg sover på senteret! Vi har en fordømt plikt til å selge produktet vårt til kundene og det er vår oppgave å forklare dem hvorfor de skal bruke oss, fastslår han.

Amir Majedi

– De fleste tror de skal kjøpe 10 klipp og thats it! Men det er ingen som slutter hos meg. Grunnen er at de opplever at timen(e) de har med meg er en av de beste i uka. Det handler om så mye mer en selve treningen, konkluderer Amir Majedi.

Her kan du se programmet på TREN20 

 

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]