annonse

annonse

Qicraft fikk Unicare på kroken

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Et av Norges største private helseforetak har inngått samarbeidsavtale med Qicraft om fremtidig innkjøp av treningsutstyr.  

Qicraft Norge er valgt som leverandør til fremtidig innkjøp av treningsutstyr og tilhørende programvare, for alle Unicare sine avdelinger som tilbyr treningsfasiliteter, ifølge en pressemelding.

– Dette er et stort og viktig samarbeid for oss, og vi er utrolig stolte over å bli valgt som leverandør, forteller Fredrik Rustand, fysioterapeut og helsespesialist i Qicraft Norge.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Unicare tilbyr tverrfaglig spesialisert rehabilitering, kartlegging og vurdering. Målgruppene er blant annet personer som er rammet av hjerneslag, traumatiske hjerneskader, CFS/ME, overvekt, personer som har gjennomgått benamputasjon, har en nevrologisk eller nevromuskulær sykdom eller som, uavhengig av diagnose, er sykemeldt og skal tilbake til jobb.

Langvarig samarbeid

– Vi er allerede i gang med flere prosjekter sammen med Qicraft. Først ut er Helsefortet i Hasselvika, som også skal sette standarden for andre avdelinger. Gjennom teknologi og en egenutviklet UnicareApp, skal vi tilby fremtidsrettet oppfølgning og tilrettelegging, forteller divisjonsdirektør for Unicare Rehabilitering, Trine Berntsen.

Hun legger til at målet er å ha fornøyde brukere gjennom intensive, komplekse og individuelle tilbud, som også har en overføringsverdi for brukeren.

– Det har vært en lang prosess, og det er mange brikker som må på plass før man velger leverandør. Vi er nå veldig fornøyde med valget av Qicraft Norge som totalleverandør. Det at de innehar kompetanse på mange ulike områder har vært en viktig faktor for oss, og vi ser nå frem til et langt og fruktbart samarbeid, fortsetter Berntsen.

Fra venstre: Milad Ghasemlo, Sigve Christoffersen, Trine Berntsen og Fredrik Rustand. (Foto: Qicraft)

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]