annonse

annonse

Qicraft først ute med ISO-sertifisering

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Prosessen med å bli ISO-sertifisert startet for et drøyt år siden og vi er nå veldig stolte over å være første leverandør ut i bransjen, som endelig er blitt sertifisert, sier servicesjef Atle Wathne i Qicraft.

– En ISO-sertifisering handler i stor grad om å gjøre kundene fornøyde og trygge på at de har valgt rett leverandør. For oss er det også et bevis på at bedriften jobber aktivt for å møte krav og forventinger til kvalitet, trygghet og kundetilfredshet, sier Wathne i en pressemelding.

Sist uke mottok selskapet sertifikatet for ISO-sertifiseringen innenfor standarden 9001.

Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase for selskapet, som er eksklusiv distributør av Technogym, ifølge meldingen.

Ansvar for å gå foran

– Technogym er anerkjent for sin høye kvalitet og driftssikkerhet, det er derfor viktig for oss som selskap at service og andre tjenester holder samme kvalitetsnivå som produktene. ISO-sertifiseringen er et bevis på dette, sier Wathne.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Han legger til at som Nordens største leverandør av treningsutstyr og tilhørende løsninger, føler de også et ansvar for å gå foran å vise vei i bransjen og heve standarden generelt.

Gir trygghet for retningen

Gjennom sertifiseringen vil selskapet bli fulgt opp på ulike rutiner og arbeidsoppgaver, som medfører at man måles på om selskapet leverer den beste servicen, tjenester og produkter til enhver tid.

– Det er nå selve jobben med å være sertifisert starter. Et sertifikat varer i tre år av gangen og etter endt periode blir selskapet revidert på nytt. Denne styringsformen gir oss som selskap også en trygghet i at vi til en hver tid kan måle om vi er på rett vei, sier Wathne.

Fornøyde med ISO-stempel: Kent Harald Jensen (t.v) , Ronny Pettersen, Fredrik Rustad, Atle Wathne, Hege Fagerhus Asak, Milad Ghasemlo og Kristian Eliasson. (Foto: Anne Kristiansen)

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]