annonse

annonse

Qicraft Group overtar The Academy i Sverige

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Qicraft Group styrker sin posisjon i det svenske utdanningsmarkedet gjennom et oppkjøp av The Academy. – Vi får en solid kompetansebank som tar oss nærmere fremtidens utdannelser innen trenings- og helseindustrien, sier CEO Farhad Jabbari i Qicraft Group.

«Etterspørselen etter kompetanse vokser i bransjen, og måten vi bruker utdanning på i dag er svært annerledes enn tidligere. Qicraft Group vil være med å utvikle, påvirke og dele sin kunnskap og erfaring. Samtidig ønsker vi å sikre fremtiden, ikke bare for egen virksomhet, men også våre kunders», skriver selskapet i en pressemelding.

Overtagelsen av The Academy er Qicraft Groups tredje kompetansekjøp på under ett år. Først sikret selskapet seg SAFE Education i juni, før Sports Club Education ble overtatt i september – av SAFE Education.

LES OGSÅ: Qicraft kjøper SAFE Education

LES OGSÅ: SAFE Education kjøper Sports Club Education

Kompetanse er en av Qicrafts fem hjørnestener og The Academys forretningsvirksomhet, sammen med tidligere oppkjøp, blir dermed en viktig del av Qicrafts strategi for å styrke kompetanseplattformen.

– Tar oss nærmere fremtidens utdannelser

«Vi er stolte over å kunngjøre at Qicraft Group, etter en lang prosess, nå tar over utdanningsinstitusjonen The Academy i Sverige. The Academy, som i år fyller 20 år, har gjennom årene utviklet seg til å bli et av de sterkeste, om ikke det sterkeste, varemerket innen utdanningsinstitusjoner for trening og helse.

Videre har de kommet langt på vei i sin digitaliseringsreise, som harmonerer godt med Qicrafts ønske om fortsatt å styrke seg med dagens eksplosive teknologiske utvikling», heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi er utrolig stolte over å starte reisen med The Academy, og å bidra til å videreutvikle selskapet, skape synergieffekter med eksisterende selskaper samt supplere vårt tilbud. Vi er og svært takknemlige for at vi nå kan få en solid kompetansebank som tar oss nærmere fremtidens utdannelser innen trenings- og helseindustrien, sier CEO Farhad Jabbari i Qicraft Group.

Qicraft Group kjøper 100 prosent av selskapet, som fortsatt skal drives som et selvstendig selskap. Målet er at SAFE Education og The Academy vil fortsette å være egne, uavhengige selskaper, og fungere med egne resultatenheter med egen ledelse.

Tidligere eiere blir med videre

Sykdommer forårsaket av stillesitting har blitt en epidemi, og samfunnet har et økende behov for at flere mennesker blir mer fysisk aktive. Å bidra til en positiv utvikling for enkeltpersoner, bransjen og samfunnet generelt inngår i Qicrafts misjon «Activating people».

Fant sammen: Håkon Bakkevig, Business Development Qicraft Group (t.v.), Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group, Helena Arnold, Christina Sivertsson og Linda Svensson , tidligere eiere av The Academy.

Qicraft er fast bestemt på å gjøre sitt ytterste for å være en sterk pådriver for å reversere den negative trenden i dag, ifølge meldingen.

– Etter en fantastisk reise med The Academy, føles det utrolig spennende å overlevere stafettpinnen til Qicraft Group. I 20 år har vi og The Academys utdanningsteam påvirket og bidratt til et sunnere liv for mange mennesker.

– Med Qicraft sin misjon «Activating People», samt store ambisjoner og muligheter, ser vi at The Academy vil bli forvaltet og utviklet på best mulig måte, sier de tidligere eierne av The Academy.

De tidligere eierne, Helena Arnold, Christina Sivertsson og Linda Svensson skal fortsette å være aktive i virksomheten og bidra til utviklingen fremover.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

«Learning for Life»

The Academy ble grunnlagt i 1999, som et uavhengig nettverk av profesjonelle trenere, forelesere og inspirerende ledere. Hovedtanken er å utdanne, trene og inspirere ledere, trenere og instruktører som er aktive innen trening og helse.

The Academys motto «Learning for Life» viser skolens grunnpilar, et holistisk helhetssyn på utdanning, der fokuset ligger på personlig utvikling, og å møte bransjens etterspørsel etter kvalitativ kompetanse, ifølge pressemeldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]