annonse

annonse

Qicraft sponser roers jakt på OL-gull

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Qicraft Norge har inngått en samarbeidsavtale med den doble verdensmesteren i singel- og dobbeltsculler, Kjetil Borch, og blir med på reisen i jakten på OL-gull i Tokyo 2020.

Avtalen er en toårig sponsoravtale som betyr at Kjetil Borch kommer til å representere Technogym i konkurranse og treningshverdag, med Technogym på brystet, ifølge en pressemelding.

– Som en ledende leverandør av profesjonelt treningsutstyr er det naturlig for Qicraft Norge å bidra til å hjelpe et av Norges største OL-håp i hans jakt på gull i Tokyo, sier country manager Kristian Eliasson i Qicraft Norge.

Han legger til at idrettsutøvere er sterke bidragsytere til aktivitetsglede.

– Kjetil er en sympatisk og hardtarbeidende utøver som leverer kvalitet. Merkenavnet Technogym står for kvalitet, Kjetil er derfor den riktige utøveren som vi ønsker å bli assosiert med.

Startet ved en tilfeldighet

Som treåring sa naboen til Kjetil, som var trener i Horten Roklubb, til moren hans «Han der, han kan bli en veldig god roer!».

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Det skulle gå ti år før Kjetil ble lurt med på roklubben i Horten av bestekameraten og ta sine første åretak. Bitt av basillen fikk han raskt fremgang og nådde toppnivå på kort tid.

Fire år senere tok han råd fra Olaf Tufte, om å satse 100 prosent på roingen. Tufte mente at Kjetil hadde gode muligheter til å konkurrere i verdensklassen og rådet viste seg å være gull verdt.

I en alder av 28 år kan Kjetil nå skilte med VM gull 2013 dobbeltsculler, OL bronse 2016 dobbeltsculler, VM gull 2018 singelsculler, EM gull 2018 singelsculler, EM bronse 2012 og EM bronse 2013. Neste mål er OL i Tokyo 2020, der hans største drøm er å stå øverst på pallen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]