annonse

annonse

Qicraft styrker salgsteamet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Henrik Geelmuyden Magnus er ansatt som ny Senior Account Manager hos Qicraft Norge fra og med 1. november.

Henrik har sin utdannelse fra BI innenfor business administrasjon med spesialisering på finans, og kommer fra en controllerstilling hos teleselskapet GET hvor han har jobbet siden 2012.

Henrik overtar stillingen etter Jamie Sorensen, og skal hovedsakelig jobbe mot treningssenterbransjen med fokus på både kjeder og frittstående sentre, ifølge en pressemelding.

God match

– Jeg har alltid hatt stor interesse for trening og idrett der ski, tennis, seiling og roing har vært av særlig interesse. Jeg har også lenge hatt kjennskap til Technogym, som har vært å finne på de fleste treningssentre jeg har vært medlem på gjennom årene, sier Geelmuyden Magnus.

Så da han fikk rede på at Qicraft utlyste en ledig stilling fattet han med en gang interesse.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Technogym står for en kvalitet og en premiumfølelse som jeg alltid har satt pris på i min trening. Det ble derfor veldig interessant da jeg skjønte at det var mulighet for å bruke min bakgrunn og kompetanse til å jobbe med et produkt jeg selv setter veldig høyt.

Viktig bidrag

Salgssjef Kjell Olav Engen, er på sin side svært fornøyd med å ha fått Henrik med i sitt salgsteam. At Henrik har sin kompetanse og bakgrunn fra finans og controllervirksomhet, ser han på som en styrke i rollen som Senior Account Manager, ifølge meldingen.

– Vi i Qicraft er svært opptatt av å kunne tilby våre kunder kompetanse og veiledning knyttet til strategi og drift, og ser at Henriks bakgrunn og analytiske egenskaper blir et svært viktig bidrag i en bransje som stadig profesjonaliseres.

– Nå vil det være fullt fokus på å gi Henrik innsikt og kunnskap om treningssenterbransjen og hvordan den fungerer, slik at han er best mulig rustet til å bruke sin kompetanse ut mot våre kunder. Vi er storfornøyde med å ha fått Henrik med på laget, og det er bare for treningssentrene å glede seg til å få han på besøk, fastslår Engen.

– Jeg ser veldig frem til å lære mer om salgsprosessene i en bransje som jeg anser som veldig spennende  – og ikke minst jobbe med det fantastiske teamet vi har i Qicraft, sier Geelmuyden Magnus.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]