annonse

annonse

Raymond er bekymret for treningssentrene i Oslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Under dagens pressekonferanse med byrådsleder Raymond Johansen i Oslo, kom det frem at kommunen vil gå i dialog med statlige helsemyndigheter når det gjelder smittevernreglene på treningssentrene i Oslo.

I hovedstaden er det ingen ting som tyder på at smitten er på vei ned. Byrådslederen slo fast at ingen av regjeringens foreslåtte nasjonale lettelser kan innføres i Oslo med det første.

– Vi må være forberedt på at vi over tid må ha strengere regler enn i resten av landet. Vi er flere folk, vi har flere tilreisende og vi bor tettere, sier Johansen – og la til at kommunen må ha kontroll og oversikt.

– Og vi må fatte kunnskapsbaserte beslutninger, fastslår han.

På tampen av pressekonferansen sa byrådslederen følgende:

– Vi vil gå i dialog med statlige helsemyndigheter når det gjelder treningssentrene. Er reglene som gjelder strenge nok?

– Jeg er bekymret over at mange folk samles innendørs på treningssentre, og om meterkravet overholdes, sier Johansen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi har strenge regler

Bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening slår fast at man har gjort et veldig grundig arbeid, i tett samarbeid med myndighetene, for å utarbeide smittevernregler for treningssentrene.

– Myndighetene er også godt informert om våre handlingsplaner. Vi har en felles forståelse når det gjelder reglene som er satt, og vi har en ekstremt god smittesporing og oversikt til en hver tid, fastslår Oppen.

Hun legger til at det ikke har vært noen økning i smittecaser i senere tid ved treningssentrene i Oslo – og viser til at man i Bergen håndterte smittesituasjonen godt uten å pålegge treningssentrene ytterligere restriksjoner.

– Vi er opptatt av god dialog med myndigheter og smittevernleger, og vi har strenge regler for å sikre at man opprettholder de gjeldende kravene. Så jeg vil bli veldig overrasket om det kommer ytterligere begrensinger for bransjen i Oslo, sier Oppen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]