annonse

annonse

– Regjeringen må lempe på forbudet mot innendørs gruppetrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det mener bransjeleder Thorbjørn Furulund i NHO Service og Handel. NHO har bedt Helsedirektoratet vurdere forholdsmessigheten i forbudet mot gruppetrening på treningssentre.

– Det er flere forholdsmessige måter man kan gjøre dette på, sier bransjedirektør Torbjørn Furulund i en melding på egne nettsider.

NHO Service og Handel med undergruppen Helse og Velferd/Aktiv Helse organiserer flere store, uavhengige sentre som driver med gruppetrening.

NHO understreker at de ønsker at myndighetene sammen med bransjen ser på hva som gir forholdsmessige tiltak ved gruppetrening.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Vil ha gjensidig dialog

FHI-sjef Camilla Stoltenberg utaler om mulige tiltakslettelser: «Det finnes veldig mye mellom skjenkestopp og ingen skjenkebegrensninger».

– Slik bør man også tenke i vurderingen av treningssentrene. Bransjen har jobbet hardt for å innføre en smittevernsstandard som tar høyde for ulike nivå av tiltak, er villig til å se på ventilasjonskrav og andre gjennomføringsforutsetninger, sier Furulund.

– Det er på tide å komme bedriftene i møte med gjensidig dialog om verktøykassen, før tiltakene evalueres eller forlenges.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]