annonse

annonse

Relanserer antidoping e-læringsprogram

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Antidoping Norge har relansert e-læringsprogrammet som er tilpasset ansatte og medlemmer ved de 443 treningssentrene som følger Rent Senter-programmet.

E-læringsprogrammet finnes nå i både norsk og engelsk versjon, og siden forrige versjon ble lansert har det faglige innholdet blitt oppdatert, og vi har også inkludert en egen modul som handler om kosttilskudd, skriver Antidoping Norge på sin nyhetsside.

Kim Eilertsen, prosjektansvarlig Antidoping Norge
Kim Eilertsen, prosjektansvarlig Antidoping Norge

I tillegg til dette, har innholdet blitt tilpasset bruk på alle plattformer.

– Det nye programmet har også én versjon tilpasset ansatte og én versjon rettet mot medlemmer ved sentrene. Vi håper nå at enda flere ønsker å ta i bruk programmet, sier Rent Senter-ansvarlig Kim Eilertsen.

 God respons

E-læringsprogrammet ble lansert for første gang i 2011, og siden den gang har brukermassen økt fra år til år. Bare i 2015 kom det 1474 nye brukere til.

Tilbakemeldingene fra treningssentrene har vært gode, og nå har e-læringsprogrammet også blitt inkludert i flere personlig trener-utdanninger. Eilertsen håper programmet bidrar til å sette antidoping på agendaen, og at det vil skape større bevissthet både blant ansatte og medlemmer.

– Ved å øke kunnskapen om baksiden av medaljen, håper vi flere kommer til å takke nei dersom de får tilbud om dopingmidler, sier han.

Vil ha med flere

443 treningssenter har i dag avtale med Antidoping Norge om å følge Rent Senter-programmet, og Eilertsen håper mange flere ønsker å inngå et slikt samarbeid. Samtidig håper han at sentrene som allerede har avtale oppfordrer enda flere ansatte og medlemmer til å gjennomføre e-læringsprogrammet.

– Ta det i bruk og spre det. Ved å gi grunnleggende opplæring i antidoping, skaper man et tryggere, triveligere og sunnere treningsmiljø for sine medlemmer, sier Eilertsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]