annonse

annonse

ReMembro23 gikk av stabelen forrige uke!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Årets bransjeseminar kan se tilbake på to innholdsrike dager på Scandic Oslo Airport.

Remind, iBooking og Exceline har de siste årene etablert en møteplass som kombinerer faglig innhold, gode diskusjoner og sosialt samvær. Som vanlig hadde også årets seminar fokus på effektiv og lønnsom drift av treningssentrene. I tillegg er dette en ypperlig anledning til å utveksle erfaringer med bransjekolleger. Arrangørene uttaler at de også har stor nytte av få gode tilbakemeldinger og ideer som kan forbedre produkter og tjenester.

Seminaret startet med et foredrag hvor iBooking viste live demo av kundereisen sett fra mobilen til et nytt medlem og hvordan dette oppdateres i medlemssystemet.

Påfølgende fikk deltakerne et interessant foredrag med bransjetall basert på arrangørenes store kundebase. Innblikk i viktige tall om priser, medlemstall og bruk av sentrene stod i fokus.

Remind satte i sitt foredrag søkelyset på hvordan situasjonen rundt innfordring er etter det siste årets prisstigninger og renteøkninger.

Dag 2 startet med diskusjonsgrupper, hvor gruppene fikk aktuelle tema for diskusjon. Dette fungerte veldig godt og arrangørene fikk mange oppfordringer til at dette måtte gjentas på de neste seminarene.

Atle Arntzen avsluttet seminaret med et målrettet innlegg om drift av PT og hvordan man kan øke omsetningen på PT.

«Målet vårt er å skape en møteplass for erfaringsutveksling uansett størrelse på senteret man driver.

«Det at vi kan ha et seminar med faglig påfyll, samt en arena med tilbakemeldinger og ideer fra brukere, gir oss muligheten til å alltid kunne finpusse produktet vårt.

Vi gleder oss allerede til ReMembro24 og håper mange av leserne vil delta.»

– Sier Daglig leder i iBooking, Kristian Drangsholt.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]