annonse

annonse

Ny Rent Senter-rådgiver

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ingveig Innerdal skal ha ansvar for oppfølgning og utvikling av Rent Senter-programmet i Antidoping Norge.

Den 1. mars begynte Innerdal som rådgiver i Antidoping Norge, hvor hun i all hovedsak skal ha ansvar for oppfølging og utvikling av vårt antidopingprogram for treningssentre, Rent Senter, skriver Antidoping Norge.

Innerdal er 28 år gammel, kommer opprinnelig fra Sykkylven og har vært bosatt i Oslo siden 2012. Hun har flere års erfaring fra treningssenterbransjen, har jobbet som lektor ved Bjølsen skole og har også fortid som prosjektmedarbeider i Antidoping Norge.

Skal hjelpe treningssentrene

– Jeg er opptatt av det skal være sunne, trygge og helsefremmende miljøer på treningssentrene. Selv skal jeg bidra til å øke kunnskapen om dopingbruk, og hjelpe treningssentrene til å ta et tydelig standpunkt og en aktiv holdning mot doping, sier hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

28-åringen startet utdanningsløpet ved NTNU, hvor hun fullførte en bachelorgrad i samfunnsvitenskapelige fag, med fokus på bevegelses- og idrettsvitenskap. Her skrev hun blant annet en bacheloroppgave med fokus på menn og bruken av anabole androgene steroider.

Høy antidoping-kompetanse

Hun gjennomførte også praktisk pedagogisk utdanning ved NTNU, før hun flyttet til Oslo og skaffet seg en mastergrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole. Her skrev hun masteroppgave om bruken av anabole androgene steroider blant kvinner.

I tillegg til dette er hun utdannet kostholds- og treningsveileder ved samme skole.

LES OGSÅ: Ny mann i Antidoping Norge

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]