annonse

annonse

Revitaliserer Fresh Fitness med Bare Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Da mange trodde at Fresh Fitness var på vikende front og et «bortgjemt» kapittel i sagaen om SATS, kommer det et oppkjøp som gir kjeden enda større kraft i Stor-Oslo. Daglig leder Lars Fredrik Strøm-Håkonsen kaller det en merkedag i kjedens historie.

– Dette er en merkedag i Fresh Fitness’ historie. Det er det største oppkjøpet vi har gjort, og i en periode hvor vi har gått fra å ha mange sentre til å ha litt færre, er det godt for alle ansatte å se at vi kliner til og vokser, fastslår daglig leder Lars Fredrik Strøm-Håkonsen i Fresh Fitness.

Han forteller at da konsernet konverterte mange av Fresh sentrene til SATS Base, var ønsket at kjeden skulle være sterk i Oslo.

– Vi har en tydelig vekstambisjon. Vi skal være Norge beste og største lavpriskjede. Det er dette oppkjøpet et tydelig tegn på. Fremover skal Fresh ha rom til å vokse, med full backing fra styret og konsernet.

LES OGSÅ: SATS kjøper Bare Trening AS – gir seks nye Fresh Fitness-sentre

Målet er å få med alle over

På spørsmål om hva oppkjøpet betyr, sier Strøm-Håkonsen at Bare Trening-konseptet er fantastisk.

– Det er sentere som er ganske like de vi har: I overkant av 1000 kvm, godt utstyrte og har løsninger som gjør at sentrene er veldrevne og godt besøkt. Sentrene i Oslo fyller ut lokasjoner der vi ikke er til stede, primært Oslo Øst. Det gjør at vi kan tilby trening til enda flere av Oslos befolkning.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvor mange medlemmer betyr dette i tilvekst?

– Alle finansielle tall kommer vi tilbake til i kvartalspresentasjonen senere denne uken, sier Strøm-Håkonsen – men legger til at Bare Trening-sentrene har vært driftet med ganske få ansatte.

– Hvor mange medlemmer blir med over, basert på tidligere erfaringer?

– Vi har en ambisjon om at alle blir med videre. Vi har ingen planer om å endre konsept eller priser. Planen er å videreføre medlemskap med tilgang til ett eller flere sentre, og medlemmene får da tilgang til enda flere sentre – for i Stor-Oslo har vi allerede 16 lokasjoner.

– Vi håper dette er en utelukkende positiv nyhet for både eksisterende og nye medlemmer, sier Strøm-Håkonsen.

Skal migrerer til modersystemet

Gründer og tidligere eier Christian Arnesen i Bare Trening har tidligere uttalt at et av suksesskriteriene til kjeden er medlemssystemet SICS.

– Kommer dere til å gjøre systemendringer?

– I første omgang kommer vi til å migrere alle medlemmer over til vårt medlemssystem, det skjer i januar. Men vi har sett mye på SICS, det er et godt utviklet system som er interessant – men samtidig er vi en del av SATS-konsernet med over 250 sentre.

– Hva er tidsplanen for re-brandingen av sentrene?

– Det skal skje ganske raskt. I løpet av desember skal alle sentrene være re-brandet med utvendig og innvendig skilting, slik at vi er klare til januar og kan tilby 31 sentre i Norge.

Punktum er ikke satt

På Kalbakken i Oslo blir Fresh med oppkjøpet nærmeste nabo til SATS. Det er bare positivt, ifølge Strøm-Håkonsen.

– Det har vist seg å fungere godt på flere steder, blant annet på Ryen og Carl Berner, konstaterer han.

– Nå har dere festet grepet ytterligere i Oslo. Hva med ekspansjon i andre byer?

– Først og fremst er ambisjonen at vi skal være sterke i Stor-Oslo. Men vi har fire sentre i Trondheim som går bra og flere rundt Oslofjorden. Min ambisjon er at hvis vi lykkes med denne integrasjonen og ser at den skaper verdi, skal vi også se på vekst utenfor Stor-Oslo.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]