annonse

annonse

Rigg deg til med uterigg fra Eleiko!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko har i en årrekke levert galvaniserte rigger som er beregnet for å stå utendørs. Etter koronautbruddet har det skjedd store omveltninger i folks hverdag. Det gjelder også ansatte og drivere i treningsbransjen, i og med bransjen har vært stengt ned.

De fleste drivere har blitt kastet inn i en situasjon som har satt kreativiteten i sving. Utfallet kan være en noe endret forretningsmodell, og fødselen av nye produkter og konsepter.

Online-trening har blitt godt utbredt, utetrening med små grupper og etter hvert større grupper har fulgt etter. Bransjen har vært flinke til å gi verdi og bidratt til at mange medlemmer har vært aktive i treningssenterets regi, på tross av stengte dører.

Takke medlemmene

– For medlemmenes del tror vi at denne aktiviteten og kreativiteten gjør det lettere å akseptere og fortsette å betale medlemskapet, på tross av at øktene har blitt færre og utvalget mindre. Vi håper at treningssenter flest har fått mye goodwill og forståelse av medlemmene sine, sier country manager Daniel Eriksen i Eleiko.

Planen for oppstart i juni er i full sving. Treningssentrene tenker på hva man skal gjøre for å takke lojale medlemmer, samt tiltak for å fylle opp med medlemmer til 2019 nivå så raskt som mulig.

– Investeringer i utstyr kan være en av brikkene, men flere andre tiltak vil også måtte gjennomføres. Alt dette koster penger, og som alltid må man forsøke å levere så mye verdi som mulig uten at det koster skjorta, sier Eriksen.

Uterigg for alle

Eleiko har i en årrekke produsert galvaniserte deler til uterigg. Alt annet en galvanisert vil forfalle fort. Uterigg har vi levert mye av til Forsvaret og også til en del treningssentre.

.

Et eksempel er SATS Torsplan i Stockholm. De har en Eleiko-uterigg på taket med utsikt over store deler av byen. Et annet eksempel er Spicheren treningssenter i Kristiansand. De har kjørt økter i uterigg i over to år

– Vi tror at en del uteøkter i sommer og høst vil oppleves som gode opplevelser for medlemmer. Dette knytter de til senteret sitt, og vi tror at dette kan bli en «snakkis» da det å trene med frivekter under åpen himmel føles godt, påpeker Eriksen.

Har dere mulighet for utetrening i rigg på ditt treningssenter, så har det aldri vært en så god anledning som nå.

Klikk her for å finne ut mer om uterigger fra Eleiko. Alternativt kan dere ta kontakt med det norske Eleiko-teamet for mer info.

Rune Nygård                                              Mathias Stene

                  

Tlf 916 99 078                                          Tlf 911 57 775

rune.nygard@eleiko.com                        mathias.stene@eleiko.com

Thomas Engelsgjerd                                Daniel Eriksen

                  

Tlf 473 99 833                                           Tlf 926 50 231

thomas.engelsgjerd@eleiko.com          daniel.eriksen@eleiko.com

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]