annonse

annonse

Ruller ut aktivitets-app i EVO-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sammen med det norske startup-selskapet Ikseed ønsker EVO å øke aktiviteten blant sine mer enn 30 000 medlemmer i Norge.

EVO har siden åpningen i 2009 vært en treningskjede som har vektlagt digitale løsninger. For å vinne konkurransen om medlemmene i treningsbransjen går EVO «all in» på teknologi, ifølge en pressemelding.

EVO lanserte tidligere i år et pilotprosjekt ved sitt treningssenter på Sjølyst med fokus på å få medlemmene til å lykkes med sin trening.

I den nye appen kan medlemmene låse seg inn og ut av treningssenteret, få personalisert innhold og treningstips, lage sitt eget treningsprogram, og kommunisere direkte med personlig trenere samt bestille timer.

– Etter at appen ble rullet ut blant medlemmene på EVO Sjølyst har vi sett en økning i aktivitet på senteret noe vi er veldig fornøyde med. Og innsikten viser også cirka 20 prosent daglig aktivitet i og utenfor sentret der medlemmene benytter seg av løsningen vår, sier administrerende direktør Morten Hellevang i EVO.

Skal ut på alle sentre

– Vi har ventet lenge med å lage en app fordi vi ikke ville lage en før vi hadde «killer funksjonaliteten»: Det at man kan bruke den til å komme seg inn og ut av senteret. Da vet vi at den blir brukt, forteller Hellevang til Treningsindustrien.no.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Nå er planen å rulle ut appen både nasjonalt og i Europa.

– Hva er tidsplanen for dette?

– Det håper vi blir i løpet av neste år. Vi tar det rolig og forsiktig, senter for senter og land for land, sier Hellevang.

– Har dere knekt retention-koden med denne appen?

– Det er et av velig mange tiltak vi gjør for å knekke den koden. Det er nok ikke appen alene som er svaret på det.

Full fokus på én kunde

Appen er levert av den norske fitnesstech-selskapet Ikseed som startet med å hjelpe idrettsutøvere som blant annet Henrik Ingebrigtsen og verdensmesteren i orientering, Anine Ahlsand.

Appen har i ettertid utviklet seg til å bli en fullverdig teknologiløsning for treningssentrene for å beholde medlemmer, ifølge meldingen.

– Vår visjon er å hjelpe flest mulig mennesker å komme i aktivitet, sier gründer Abdi Guleed i Ikseed.

Etter å ha jobbet i over et år med å hjelpe idrettsutøvere leve av satsingen sin fant Guleed ut, gjennom samarbeidet med EVO, at det å hjelpe treningssentre å lykkes var den beste måten å nå ut til de som ønsket å komme i mer aktivitet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hva betyr det for et lite selskap å få en kunde som EVO?

– Det betyr alt! Vi har jobbet med EVO siden starten av 2019, og hatt fokus bare på å hjelpe EVO. Vi har ikke prøvd oss på andre kunder, for det har andre gjort tidligere – og så viser det seg at de ikke leverer resultater.

Store ambisjoner fremover

– Er dere låst til EVO eller er løsningen også åpen for andre?

– Nei, vi er ikke låst til EVO. Tvert i mot. Men vi hadde fokus på én kunde først. Nå er vi klare til å hjelpe andre kjeder og treningssentre.

Gründer Abdi Guleed i Ikseed. (Foto: Ikseed)

– Hva er ambisjonene til Ikseed fremover?

– Målet er 10 000 treningssenterkunder, fastslår Guleed – og legger til at de i avtalen med EVO ikke har fokusert på den økonomiske biten.

– Vi er heldige med at vi får jobbe med den tredje største aktøren i Norge, som også har treningssentre i utlandet. Målet har vært å jobbe med EVO som partner, lære markedet – og så kan vi tenke på økonomien fra 2020 og utover.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]