annonse

annonse

Run Ride Row – gir deg Boutique-opplevelsen på treningssenteret

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Boutique klubbene vokser world wide – alt handler om den unike treningsopplevelsen medlemmene får hos nisjesentrene med høy grad av «community»/fellesskap følelsen. Gjennomgangstemaet hos nisjesentrene har HIIT trening som en av sine spesialiteter.

Vil du lese mer om hvorfor Boutique sentrene har lykkes og hvorfor medlemmene elsker boutique?

Hva betyr boutique for tradisjonelle treningssentrene? Vil veksten til nisjesentrene fortsette? Trenger treningssentrene å gjøre noen tiltak? Vil du vite mer om hvordan lage elementer av Boutique opplevelsen på treningssenteret?

Send mail til ida.perez@fitnessbrands.com for å få Life Fitness e-Book «Hvordan lage Boutique Experience på treningssenteret»
Hva er HIIT trening?

Trenden med høyintensiv intervallbaserte treningsøkter er en av de sterkeste trendene de siste årene, også for 2019. HIIT handler om å trene i korte, intensive intervaller gjerne i kombinasjon med ulike treningsstasjoner.

Hvorfor har HIIT trening blitt så populært?

Tid er en begrensende faktor for mange, både for prestasjonsorienterte samt hverdagsmosjonisten. Mange ønsker en effektiv treningsøkt. Forskning viser at HIIT trening gir økt forbrenning, økt utholdenhet og forbedret styrke.

Opplevelsesmessig handler det om for senteret å gi medlemmene en unik treningsopplevelse; det være seg mestring, samhandling, treningsglede og lysten til å komme tilbake til neste treningsøkt.

RunRideRow

Gjør cardiotreningen gøy og effektiv ved å trene sammen med andre.

RunRideRow med Life Fitness tredemølle, sykler og romaskiner. Forskjellig intensitet tilpasset ulike målgrupper. La instruktøren og de andre deltakerne inspirere og motivere hverandre.

MyZone Pulssystem – treningsopplevelsen som samhold og felleskap. Lag konkurranser med MyZone. MyZone App – medlemmene får egne treningsopplevelser på appen. Alle jobber i samme fargesone/intensitetsnivå, hver deltaker trener etter egen puls som sikrer at man jobber innenfor sitt eget treningsnivå.

RunRideRow for HIIT trening, gruppetreningstimer i sal eller «ute på gulvet». Det betyr at du kan introdusere kondisjonstimer som gruppetreningstimer samtidig som cardioparken blir brukt til individuell trening. Mange medlemmer er kjent og komfortabel med ett av apparatene fra før av; mølle, sykkel eller romaskin.

RunRideRow er en fin måte å introdusere og få medlemmene inn i nye gruppesetting-timer, samtidig som du øker kapasiteten på cardioparken. Nye og varierte treningsopplevelser for medlemmet betyr at du som driver senteret beholder medlemmene lenger.

Liten plass – du trenger kun 30 kvadratmeter. Sliter du med å fylle opp spinningsalen, gjør om spinningsalen til RunRideRow.

Husk å ha timer for andre enn bare de aller sprekeste på timeplanen, tenk ulike målgrupper. Tilby «kom-i gang-timer», slik at du har et tilbud om progresjon for alle. En mild tilvenning er å anbefale for de utrente, for å holde motivasjonen og mestringsfølelsen oppe.

Uansett treningsnivå, starter du med HIIT trening – husk å variere med andre treningsformer der du kan være aktiv over en lengre tidsperiode og med lavere intensitet.

RUN – tredemølle

Life Fitness Tredemølle, sannsynligvis markedets beste tredemølle med patentert FlexDeck for skadereduserende underlag. 30% mindre belastende enn sammenlignet med å løpe på asfalt. Mer enn 500.000 solgte tredemøller siden 1991 gjør Life Fitness til et trygt og sikkert valg.

Skjermvalg, velg mellom forskjellige konsoller/skjermvalg for ønsket teknologi/underholdning.

Ønsker du å holde treningsmotivasjonen oppe og få nye treningsopplevelser? Velg ønsket underholdning mens du trener, track og logg treningsøktene dine.

Konsollvalget SE3 og SE3HD med eget «PERFORMANCE RUN» program.

Valg av tredemølle, les mer om Life Fitness tredemøller

RIDE – sykkel

Life Fitness Indoor Cycle, powered by ICG

Velg mellom flere varianter av innendørssykler fra ICG, hvorav toppmodellen IC8 Power Trainer og er den ultimate performance sykkelen.

Unik design på look & feel, utviklet i samarbeid med triatleter. Frikranken gjør det lett å kjøre intervaller, akkurat som på sykkelen utendørs.

Les mer om de forskjellige modellene fra ICG, spinningsykler fra Life Fitness

ROW – romaskin/vannroer

Life Fitness Row GX vannroer, passer for individuell cardio trening, gruppetrening, eller i funksjonelt område for å skape en dynamisk høy intensitet intervalltrening (HIIT). Fluid Technology motstand med vann gir en jevn, naturlig roing og mindre støy sammenlignet med andre romaskiner.

Sittehøyden på setet er høyere, som gjør at det er enkelt å komme seg opp og ned av setet. Komfortabel sittestilling, polstret sete. Seksten motstandsnivåer, vannroeren er enkel å flytte og kan oppbevares stående.

Les mer om Life Fitness Row GX, romaskin

Plassering av utstyret påvirker gruppedynamikken. Spør oss om råd og tilpasning av RunRideRow, eller annet utstyr fra Life Fitness & Hammer Strength.

Kontakt oss på telefon 69 36 34 20

post.no@fitnessbrands.com

www.facebook.com/FitnessBrandsNorway

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]