annonse

annonse

SAFE Education får nye krefter på toppen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det nordiske utdannelsesselskapet SAFE Education, som i sommer ble kjøpt av Qicraft Group, har ansatt en ny nordisk lederduo som skal lede selskapet inn i fremtiden.

Selskapet forutser at det vil bli store endringer på utdanningssiden, der det vil være behov for nye ferdigheter, evne til å navigere i en verden som stadig er i utvikling, og mot til å vise veien, ifølge en pressemelding.

Styret har utnevnt Anette Elmhag til nordisk administrerende direktør og Brian van den Brink som nordisk markedssjef.

LES OGSÅ: Qicraft kjøper SAFE Education

I nær fremtid vil selskapet også utnevne stillingen som nordisk Format- og utdanningsansvarlig. Anette Elmhag og Brian van den Brink tiltrer sine roller i august/september 2018 og starter da reisen med å fornye og utvikle virksomheten, ifølge meldingen.

Bransjeerfaring

SAFE Education var den første utdanningsorganisasjonen som startet med utdanninger innen trening rettet mot treningsbransjen og har nå 25 års erfaring med lisensutdanninger til Personlig trener, gruppetreningsinstruktører, Kostholdsrådgiver og videreutdanninger.

I de siste syv årene har Anette Elmhag drevet egen konsulentvirksomhet innen lederskap og selvutvikling, og har de siste to årene vært ansatt som administrerende direktør for Ryska Posten Bemanning. Hun har også bakgrunn som salgssjef for SATS Sverige.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Brian van den Brink har de siste årene jobbet som nordisk markedssjef hos Qicraft Group, drevet egne bedrifter, samt jobbet som markedssjef for SATS.

Enkelt å si ja

– Kompetanse og utdanning vil spille en stor rolle for fremtidens trening. Vi er utrolig stolte av å starte reisen med SAFE Education. For å videreutvikle selskapet er det avgjørende å ha en sterk ledelse med klare ambisjoner og tydelige mål for veien videre, sier CEO Farhad Jabbari i Qicraft Group.

– Derfor er det utrolig spennende å få på plass personer i ledende roller som har både erfaring og bransjekunnskap. Det gir oss gode muligheter til å levere best mulig kvalitet i relevante emner og med oppdatert innhold på produkter og utdanninger fra SAFE Education, fortsetter han.

– Da jeg ble forespurt om å lede SAFE Education, var det et enkelt valg å si ja. Etter noen år utenfor treningsbransjen føles det utrolig spennende å kaste seg inn i den igjen på nytt og bidra til at flere får det bedre ved å tilføre den beste kompetansen.

– Vi er på et veldig spennende sted der den digitale utviklingen vil spille en stor rolle i vår virksomhet fremover, og våre ambisjoner om å være i forkant i markedet vil gjennomsyre alt vi gjør i fremtiden. SAFE Education vil og kommer til å gjøre en forskjell, uttaler SAFEs tiltredende administrerende direktør Anette Elmhag i pressemeldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]